Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 18:47

Θετικός ο απολογισμός για το τμήμα στίβου του ΑΟ Πάρου

Με ανάρτηση του στην επίσημη σελίδα του στο facebook, το τμήμα στίβου του ΑΟ Πάρου γνωστοποίησε ότι συγκριτικά με πέρυσι ο σύλλογος ανέβηκε 34 θέσεις στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ καταλαμβάνοντας την 177η θέση ανάμεσα σε 338 σωματεία.

Μάλιστα, το σωματείο συνεχάρη τους αθλητές του ενώ υπογράμμισε, ότι στόχος του ΑΟΠ αποτελεί τα παιδιά να λαχταρούν να έρθει η στιγμή να πατήσουν το... πόδι τους στο στάδιο

Αναλυτικά, το κείμενο::

Στην ετήσια αξιολόγηση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. για το 2018 ο Α.Ο. Πάρου ανέβηκε 34 θέσεις από πέρυσι και κατέλαβε την 177η θέση ανάμεσα σε 338 Σωματεία, που αξιολογήθηκαν αυτή την χρονιά!

 Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους, που κάθε χρόνο μέσα από τις προσπάθειές τους ανταμείβονται ηθικά για την αφοσιώσή τους στην προπόνηση για την επίτευξη των στόχων, που βάζουμε από κοινού στην αρχή κάθε νέας σεζόν.

Συνεχίζουμε και φέτος με το ίδιο αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας και στους γονείς, που μας εμπιστεύονται την εκγύμνασή τους. 
Η επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός μας, καθώς πιστεύουμε ότι όταν θέτεις ξεκάθαρους και ρεαλιστικούς στόχους και ακολουθείς τον προγραμματισμό σου η επιτυχία θα ακολουθήσει αργά ή γρήγορα. 
Για εμάς στον Α.Ο. Πάρου επιτυχία είναι να έχουμε στο στάδιο παιδιά χαρούμενα, παιδιά που λαχταρούν να βρεθούν στο στάδιο, που γι' αυτά ο αθλητισμός γίνεται τρόπος ζωής, που αναπτύσσουν όχι μόνο σωματικές - κινητικές δεξιότητες και ικανότητες, αλλά καλλιεργούν τον χαρακτήρα τους πάνω στις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Μπορεί να μην έχουμε τις τέλειες συνθήκες προπόνησης και τα απαραίτητα εποπτικά μέσα και να έχουμε σοβαρές ελλείψεις για μια ιδανική προπόνηση, κυρίως στο αγωνιστικό τμήμα, όμως μας περισσεύει όρεξη, μεράκι, πείσμα και αγάπη για τον κλασικό αθλητισμό και υπάρχουν δίπλα μας άνθρωποι που μας στηρίζουν. Και όλοι μαζί προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλα όσα περνάνε από το χέρι μας, ώστε να παρέχουμε στους αθλητές μας και στις αθλήτριές μας όλα όσα έχουν ανάγκη για μια ποιοτική προπόνηση.

Ευχαριστούμε όλους όσους εθελοντικά συνέβαλαν αυτή την χρονιά στο να συνεχίσει ο στίβος στην Πάρο την ανοδική του πορεία και όσους μερίμνησαν και μας βοήθησαν στην βελτίωση των συνθηκών προπόνησης των αθλητών μας.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares