Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 10:36

Ο Πανναξιακός συγχαίρει τις ομάδες Παίδων - Κορασίδων

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. και ειδικότερα το Τμήμα Στίβου του συλλόγου, συγχαίρει του παίδες πρωταθλητές στίβου του συλλόγου οι οποίοι παρά τις δύσκολες καιρικές και υγειονομικές συνθήκες πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων -κορασίδων που έγινε στη Λάρισα το σαββατοκύριακο 25-26/07 του 2020.

Συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια Μάλλη Μαρία κατέλαβε την 6η θέση στο άλμα εις μήκος με επίδοση 5.62(ατομικό ρεκόρ),ο πρωταθλητής Γεώργιος Μανδηλαράς την 9η θέση στα 110μ μετ εμποδίων και ο Πιταράκης Κωνσταντίνος την 12η θέση στα 200μ.

Επίσης ευχόμαστε καλή επιτυχία στους εφήβους πρωταθλητές του συλλόγου Ντούλα Κριστιάν(άλμα εις τριπλούν)Μανδηλαρά Γιώργο(άλμα εις ύψος) και Μάλλη Ιωάννα (ακοντισμός) που θα συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που θα γίνει το σαββατοκύριακο 1-2/08 στα Ιωαάννινα.

Ευχαριστούμε θερμότατα τις πλοιοκτήτριες εταιρίες Bluestar και Seajets που βοήθησαν με χορηγίες εκπτωτικών και μηδενικών εισιτηρίων την μετάβαση των αθλητών μας.

Για το Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Ο Έφορος Στίβου

Πολυχρονάκος Ιωάννης Στρατούρης Νικόλαος Τομπάς Πλάτων

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares