Κυριακή, 27 Μαΐου 2012 18:49

Απολύτως επιτυχημένη η συμμετοχή της Μήλου στους αγώνες «ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2012»

milos paiania-24-5-2012-1

Πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία οι αγώνες στίβου «ΑΜΕΙΝΙΑΣ ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ 2012» το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Μαίου 2012, στο αθλητικό κέντρο Παλλήνης, οι οποίοι διοργανώθηκαν από το σωματείο της Παλλήνης σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής. Θα χαρακτηρίζαμε τους αγώνες ως διήμερη πανδαισία στίβου καθώς δόθηκε η ευκαιρία σε έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό αθλητών από όλη την Ελλάδα  να αγωνιστούν με άριστες καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες.

Οι αγώνες περιελάμβαναν τα δύο απογεύματα τα αγωνίσματα για τις μεγαλύτερες ηλικίες,  και την Κυριακή το πρωί διεξήχθη αγώνας της β' φάσης του διασυλλογικού πρωταθλήματος ΠΠΒ-ΠΚΒ και ΜΙΝΙ ΠΠ - ΜΙΝΙ ΠΚ.milos-milos-life

Για άλλη μία χρονιά τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές υψηλού επιπέδου σε όλα τα αγωνίσματα και πραγματοποίησαν υψηλές επιδόσεις, δίνοντας μέγάλη χαρά στους εκατοντάδες φιλάθλους που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.

Η Μήλος έκανε αισθητή την παρουσία της στους παραπάνω αγώνες με την συμμετοχή 4 αθλητών που γυμνάζονται  με τον Περικλή Καβαλιέρο και με τον Μηλιό  πρωταθλητή του Ολυμπιακού τον Μανώλη Μουστάκα.

Ο Μανώλης Μουστάκας κατετάγη 2ος  στο αγώνισμα των 1500μ  ανδρών κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο , ενώ αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά  με την φανέλα του Πανιώνιου Γ.Σ οι παρακάτω μικροί  αθλητές του Π. Καβαλιέρου:  Ο 10χρονος Καβαλιέρος Μάνος  αγωνίσθηκε με αθλητές μεγαλύτερης  κατηγορίας  και πέτυχε νέο εντυπωσιακό  ατομικό ρεκόρ για την ηλικία του με  χρόνο  3,49 στα 1000μ. Η 12χρονη Δάμη Χριστίνα επέστρεψε με 2 νέα ατομικά ρεκορ, τόσο στα 60μ με 9,35 όσο και στα 150μ  με  23,52 στην κατηγορία ΠΚ Β΄. Η άτυχη των αγώνων ήταν η 10 χρονη άλτρια Καβαλιέρου Μαρία  στο μήκος Μίνι Παγκορασίδων  αφού το αγώνισμα του μήκους  διακόπηκε στο 2ο  άλμα λόγω υπερβολικής ζέστης , με αποτέλεσμα να σταματήσει το σερί που είχε δημιουργήσει φέτος με την κατάκτηση χρυσών μεταλλίων τόσο στην θήβα όσο και στην Χαλκίδα. Επίσης στους παραπάνω αγώνες αγωνίσθηκε και η αθλήτρια του Παμμηλιακού που εντάχθηκε στο γκρούπ των αθλητών του Π.Καβαλιέρου  η 16χρονη  σπρίντερ Κική Ζώρζου - Μάλλη  που πέτυχε  επίδοση 14,28 ηλεκτρονική χρονομέτρηση και κόντρα άνεμο.

Στα αξιοσημείωτα  των αγώνων η απονομή επάθλων στους νικητές του άλματος  εις μήκος από τον Π. Καβαλιέρος  ως ένδειξη αναγνώρισης εκ μέρους των διοργανωτών  της προσφοράς του Μηλιού προπονητή στον κλασικό αθλητισμό.

milos paiania-24-5-2012

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares