Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 07:28

Διακρίσεις και καλά πλασαρίσματα για τα κορίτσια του ΑΟ Μυκόνου

aom-armaou-sikinioti

Διακρίσεις και καλά πλασαρίσματα για τα κορίτσια του ΑΟ Μυκόνου Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων Α΄

Δύο έβδομες θέσεις, μία ενδέκατη, μια δέκατη τρίτη και μία δέκατη έκτη ήταν ο απολογισμός του ΑΟΜυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου για την κατηγορία παμπαίδες – παγκορασίδες Α΄ (ηλικίες 14-15 ετών).

Συγκεκριμένα, στην πιο όμορφη πόλη της Πελοπονήσου, στο Ναύπλιο οι παγκορασίδες του ΑΟΜυκόνου .κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για μια ακόμη φορά σε αυτή τη διοργάνωση.

 

Φραγκίσκα Αρμάου

Η Φραγκίσκα έχει δείξει ότι στους μεγάλους αγώνες έχει «ψυχή» και δίνει τη μάχη της μέχρι το τέλος, το ίδιο επανέλαβε και στο Ναύπλιο. Παρά το ότι βρέθηκε στην εκκίνηση του μεγάλου τελικού των 1.000 μέτρων με επίδοση εκτός δεκάδας κατάφερε να τρέξει έξυπνα και να πλασσαριστεί στην έβδομη θέση με επίδοση 3.14.51. Εκτός από την πρώτη νικήτρια, τη Δόμβρου του Κύδωνα Χανίων οι υπόλοιπες κοπέλλες από τη δεύτερη θέση μέχρι την ενδέκατη έδωσαν μεγάλη μάχη για το όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι χρόνοι των δέκα κοριτσιών κυμάνθηκαν από το 3.10 μέχρι το 3.19. Στην κούρσα πήραν μέρος οι 26 καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες των 1.000 μέτρων και η επιτυχία της Φραγκίσκας είναι αδιαμφισβήτητη.

 

Καλλιόπη Συκινιώτη

Στην έβδομη θέση στον τελικό των 2.000 μέτρων βρέθηκε η Καλλιόπη Συκινιώτη, όπως και το 2011 στα Τρίκαλα, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, στο ίδιο ακριβώς αγώνισμα. Αυτή τη φορά τερμάτισε σε χρόνο 7.20.91 σε μια κούρσα όπου μετείχαν οι καλύτερες ελληνίδες αθλήτριες των μεγάλων αποστάσεων της κατηγορίας της. Η ζέστη δυστυχώς δεν επέτρεψε στα κορίτσια να πετύχουν καλύτερες επιδόσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στον αγώνα έτρεξαν μόνο 13 κορίτσια και βαθμολογήθηκαν μόλις τα 11 από αυτά, φυσικά μεταξύ αυτών και η Καλλιόπη.

 

Κατερίνα Κάτσα

Ο μεγάλος στόχος της Κατερίνας ήταν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου η συμμετοχή της στον τελικό των 600 μέτρων. Προπονήθηκε σκληρά και τα κατάφερε. Για να το πετύχει αγωνίστηκε το πρωί του Σαββάτου στον προκριματικό όπου σημείωσε επίδοση 1.46.70 και ήρθε 6η στην πρώτη προκριματική σειρά. Στην τελική κατάταξη του προκριματικού ήταν 10η και αυτό της έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής στο μεγάλο τελικό της ίδιας βραδιάς. Στον τελικό η Κατερίνα κατέκτησε την 11η θέση με 1.50.43 και πρόσφερε δύο πολύτιμους βαθμούς στο σύλλογό μας.

 aom stivos giavrouta 12-1

13η η σκυταλοδρομία μας

Με την Καλλιόπη Συκινιώτη, την Κλαούντια Μπεντνάρσκα, την Φραγκίσκα Αρμάου και τελευταία αλλαγή την Κατερίνα Κάτσα η ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ300 σημείωσε μεγάλη επίδοση (3.04.73) και βρέθηκε στην 13η θέση μεταξύ όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν στη μεγάλη σκυτάλη. Η πρόοδος των κοριτσιών μας στο συγκεκριμένο αγώνισμα είναι εξαιρετική αν αναλογιστούμε ότι το 2011 στο ίδιο αγώνισμα, στα Τρίκαλα είχαν σημείωσει επίδοση πολύ πάνω από τα 3.20 και είχαν βρεθεί μόλις στην 21η θέση. Η σκυταλοδρομία μας, ειδικά αν προστεθεί και η απούσα από αυτή τη διοργάνωση Γεωργία Τσεγγελίδου είναι ικανή για πολύ μεγάλες επιδόσεις την επόμενη σεζόν.

16η στον ακοντισμό η Μαριάννα Ζουγανέλη

Μπορεί να μην μπόρεσε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό η Μαριάννα Ζουγανέλη αλλά κατάφερε να σημειώσει αξιόλογη επίδοση (27.45), να προσφέρει έναν πολύτιμο βαθμό στο σύλλογο και να καταταγεί στην 16η θέση. Ο προκριματικός του ακοντισμού χαρακτηρίστηκε από μεγάλες εναλλαγές και εκπλήξεις. Η Μαριάννα ξεκίνησε με πρώτη βολή στα 27.10, επίδοση που προς στιγμήν της έδωσε την 9η θέση και το δικαίωμα να ονειρεύεται μια θέση στον τελικό. Στη συνέχεια άλλες αθλήτριες έριξαν καλύτερα στις άλλες βολές και μάλιστα η Μαριάννα βρέθηκε και εκτός 16άδας. Βελτιώθηκε στην τελευταία της βολή με τα 27.45 και κατάφερε να αφήσει εκτός βαθμολογίας την επόμενη αθλήτρια μόλις για τρεις πόντους. Η Μαριάννα χρειαζόταν λιγότερο από ένα μέτρο για να βρεθεί στον τελικό του αγωνίσματος καθώς η δωδέκατη θέση έκλεισε στα 28.39.

12.03 για την Κική Γιαβρούτα

Δεν κατάφερε το στόχο της η Κική Γιαβρούτα. Με ατομικό ρεκόρ 11.1 περίμενε κάποια επίδοση κοντά στο 11.30, αλλά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Έτρεξε την απόσταση των 80 μέτρων σε χρόνο 12.03, επίδοση που δεν την ικανοποίησε καθόλου.

syros RAOYZAIOS new14

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares