Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 14:20

Σύσκεψη στη Μήλο για τους 34ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες

Η καρδιά του κλασικού αθλητισμού του Αιγαίου αναμένεται να χτυπήσει δυνατά στο νησί της Μήλου το σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου του 2023, όπου θα πραγματοποιηθούν οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου.

syskepsi milos

Χθες, Τρίτη 4/4 στο Δημαρχείο Μήλου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων στην οποία συμμετείχαν ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας, ο πρόεδρος και ο έφορος του Παμμηλιακού ΑΣ Μιχάλης Βαμβακάρης και Μιχάλης Ζαγουρής αντιστοίχως, ο Τεχνικός του ΣΕΓΑΣ για την Ανάπτυξη του αθλήματος Μάρκος Καλούδης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Υπήρξε ενημέρωση για την διεξαγωγή των αγώνων το Στάδιο της Μήλου το οποίο ανακαινίζεται και θα τοποθετηθεί ελαστικός τάπητας έξι (6) διαδρομών σε περίμετρο 400μ., πράγμα που ικανοποιεί ιδιαίτερα και τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, κ. Δημήτρη Πάππα, που επισήμανε ότι πλέον υπάρχουν μεγάλες προοπτικής ανάπτυξης στον κλασικό αθλητισμό για το όμορφο νησί της Αφροδίτης.

Οι εργασίες ήδη έχουν ξεκινήσει και έχουν ολοκληρωθεί σε πρώτη φάση τα ασφαλτικά έργα, έχει τοποθετηθεί τεχνητός χλοοτάπητας στον αγωνιστικό χώρο και οι ηλεκτρολογικές υποδομές.

Μάλιστα, με πρωτοβουλία του Δήμου το Στάδιο της Μήλου θα εξοπλιστεί με πλήρη σειρά οργάνων Στίβου.

μηλος 1 1024x768

Καθοριστική ήταν και η παρουσία του προέδρου του Παμμηλιακού Βαμβακάρη, ο οποίος κατέθεσε προτάσεις που αν υλοποιηθούν ο αγώνας θα αποκτήσει ακόμα ποιο γιορτινό χρώμα. Μάλιστα στο περιθώριο της συνάντησης ο Πρόεδρος του Παμμηλιακού ΑΣ Μιχάλης Βαμβακάρης πρόσφερε στην Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα αντίγραφο του αγάλματος της Αφροδίτης της Μήλου και όπως τόνισε η παρουσία της στο νησί αποτελεί τιμή για τον αθλητισμό της Μήλου.

μηλος 2 1024x768

Από δεξιά: Δημήτρης Πάππας Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, Σοφία Σακοράφα Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ, Μανώλης Κουτουλάκης ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής , Μανώλης Μικέλης Δήμαρχος Μήλου, Μιχάλης Βαμβακάρης Πρόεδρος Παμμηλιακού ΑΣ.

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares