Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 07:55

Ιέρακας Μήλου: Μία νέα εποχή ανοίγεται για τον στιβικο Αθλητισμό στο Νησί μας

Ο Πρόεδρος Αρ. Μ Δεληβασιλείου εκ μέρους του Δ.Σ. θα ήθελε να εκφράσει την ικανοποίηση του για την Πρόοδο των εργασιών και της Προετοιμασίας των 34ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στιβου που θα πραγματοποιηθούν φετος στην Μηλο!

Τα παραπάνω συμπεράσματα είναι αποτέλεσμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Μήλο την Τρίτη 4/4 στο Δημαρχείο Μήλου για την καλύτερη προετοιμασία των αγώνων στην οποία συμμετείχαν ο ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλης Κουτουλάκης, η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικέλης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρης Πάππας και εκ μέρους της ομάδας μας ο Γενικός ΕΦΟΡΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ και Αντιδήμαρχος Μήλου Χρήστος Νίνος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών ΚΑΙ Αθλητικών φορέων και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Η ενημέρωση την οποία λάβαμε, και οι πολλές και σημαντικές τοποθετήσεις και προτάσεις, μας βρίσκουν σε πλήρη σύμπλευση στον κοινό μας στόχο, την άρτια διεξαγωγή των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου αλλά και την Νέα εποχή που ανοίγεται για τον στιβικο Αθλητισμό στο Νησί μας!

Εκ μέρους του Δ.Σ ΑΣΠΜ ΙΕΡΑΞ Μήλου

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares