Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 14:38

Αλλάζει επίπεδο ο στιβικός Παμμηλιακός με μεταγραφή ''ΒΟΜΒΑ'' και επικεφαλής τον Δημήτρη Πάππα

Είδηση βόμβα για τον Κλασικό Αθλητισμό των Κυκλάδων αποτελεί η ανακοίνωση της συνεργασίας του Παμμηλιακού με τον Δημήτρη Πάππα, ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει και επίσημα επικεφαλής στο τμήμα στίβου του Μηλέικου συλλόγου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Παμμηλιακού, έπειτα από συζητήσεις, όπου διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων, αποφασίστηκε η συνεργασία που θα έχε ως στόχο την αναβάθμιση του τμήματος του Παμμηλιακού.

Πρόκειται για μία σπουδαία συνεργασία, καθώς η διοίκηση του Παμμηλιακού, έχει κάνει αξιαίπενες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια και πλέον με την ύπαρξη του γηπέδου, αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Πάππα θα μπορέσει να υλοποιήσει πολλούς από τους μεγάλους στόχους.

Όπως είναι φυσικό η παρουσία του Δημήτρη Πάππα δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή στο τμήμα, καθώς η πολυετή του παρουσία στον χώρο, η αγάπη του για τον κλασικό αθλητισμό και πολύ περισσότερο οι γνώσεις του, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για αθλητές εκτός Μήλου που κάνουν πρωταθλητισμό σε πανελλήνιο επίπεδο.

Σε αναμονή λοιπόν περαιτέρω εξελίξεων... Μέχρι τότε μένουμε στην ανακοίνωση του Παμμηλιακού, η οποία αναφέρει: 

Η αναβάθμιση του Μηλέικου αθλητισμού είναι για εμάς στον Παμμηλιακό, ένας στόχος διαχρονικός και αποτελεί μία διαρκή προσπάθεια για τα μέλη του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του τμήματος στίβου του συλλόγου μας έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πάππα, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει επιτελικό ρόλο ως επικεφαλής του τμήματος.

Για τον Δημήτρη Πάππα, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς η διαδρομή του στον αθλητισμό και στα διοικητικά όργανα του Κλασικού Αθλητισμού τον κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους παράγοντες στη χώρα μας.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου Αιγαίου με πτυχίο στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, ενώ έχει αποκτήσει μεταπτυχιακά στις αθλητικές σπουδές και στην αθλητική γεωγραφία. Οι σπουδές του έχουν συντελέσει σημαντικά έτσι ώστε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων να συμμετάσχει σε πολλά Ευρωπαϊκά Προγράμματα που έχουν αποφέρει πολλά οφέλη για τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό στα νησιά μας.

Μαζί με την διοίκηση της τοπικής ένωσης, παρά τις δυσκολίες της νησιωτικότητας, έχουν καταφέρει να διαδώσουν τον κλασικό αθλητισμό σε όλα τα νησιά, ειδικά μέσα από τις δράσεις του Kids Athletics.

Σήμερα, ο Δημήτρης Πάππας είναι ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, έχοντας να επιδείξει σπουδαίο έργο. Στο διατελέσει στο παρελθόν μέλος της διοίκησης του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, όπου εργάστηκε συστηματικά και άοκνα για την στήριξη του νησιωτικού αθλητισμού.

Στα χρόνια της προσφοράς του έχει επιτελέσει μεγάλο έργο, ιδιαίτερα για τον αθλητισμό των Κυκλάδων, αλλά και για το σωματείο του ΑΟ Μυκόνου, όπου ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του τμήματος στίβου, που έφτασε στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας Κατάταξης.

Μετά από συζητήσεις που είχε ο κ. Πάππας με τον πρόεδρο του Παμμηλιακού, Μιχάλη Βαμβακάρη και με τα μέλη του ΔΣ, Αντιπρόεδρο, Στέλιο Λιβάνιο και Έφορο Στίβου, Δημήτρη Ζαγουρή, διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα και αποφασίστηκε από κοινό να προχωρήσει αυτή η συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα του τμήματος.

Στον σύλλογο μας ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να ενταχθούν αρκετοί νέοι αθλητές, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δημήτρη Πάππα και μετρούν πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Πάππα στην οικογένεια του Παμμηλιακού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους...

Εκ της διοικήσεως

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares