Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 21:16

Παμμηλιακός: Κίνητρο για τα παιδιά οι 35 νέοι αθλητές

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023 ο Παμμηλιακός με ένα κρεσέντο μεταγραφικών κινήσεων, που ήρθες ως συνέχεια της αναβάθμισης του τμήματος στίβου του συλλόγου τάραξε τα νερά του κυκλαδίτικου στίβου και όχι μόνο, καθώς πλέον έχει στις τάξεις του 35 αθλητές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Μήλου καλωσορίζει τους αθλητές, τονίζοντας το κίνητρο που θα δώσουν στα παιδιά που αγωνίζονται στην ακαδημία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το 2023 για τον σύλλογο μας κα συγκεκριμένα για το τμήμα στίβου.

Πλέον, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή 35 αθλητών και αθλητριών που θα αγωνίζονται με τον σύλλογο μας και το νησί μας σε, Τοπικές, Πανελλήνιες και Διεθνείς διοργανώσεις.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που δήλωσαν την θέληση τους να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Παμμηλιακό, όπως επίσης και τον επικεφαλής του τμήματος στίβου του συλλόγου μας κ. Δημήτρη Πάππα που φρόντισε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για τις μεταγραφές.

Εκτός της παρουσίας της Μήλου και του Παμμηλιακού σε μεγάλες διοργανώσεις, στόχος μας είναι να αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο το τμήμα στίβου, δίνοντας στα παιδιά του συλλόγου μας ισχυρό κίνητρο, γνώση και εμπειρίες, έχοντας ως παράδειγμα τους νέους συναθλητές τους που θα αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Οι προσπάθειες μας για την αναβάθμιση του στίβου και εν γένει του αθλητισμού στο νησί μας συνεχίζεται και είναι διαρκής.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παμμηλιακού τους 35 αθλητές και αθλήτριες και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παμμηλιακού

 

 

??Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται το 2023 για τον σύλλογο μας κα συγκεκριμένα για το τμήμα στίβου. ?Πλέον,...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares