Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 21:06

Πανελλήνιο κλειστού στίβου: Ο Παπαμιχαήλ έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ στο βάδην μετά από οκτώ χρόνια

Όπως το παλιό κρασί έτσι και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ όσο μεγαλώνει τόσο βελτιώνεται. Στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα , στον κλειστό στίβο ο αθλητής του Παμμηλιακού κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 5.000 χιλιόμετρα βάδην με 19.01.44 αφήνοντας πίσω το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ , από το 2016 (19.08.74)

Το νέο πανελλήνιο ρεκόρ του Αλέξανδρου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα όχι μόνο γιατί στα 35 του σημειώνει ρεκόρ και μάλιστα για μια ακόμη φορά χωρίς ιδιαίτερο συναγωνισμό, όχι μόνο γιατί τον φέρνει αυτή τη στιγμή στην 5η θέση στην Ευρώπη και όχι μόνο γιατί σημειώθηκε μόλις μια εβδομάδα μετά τη νίκη του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην απόσταση των 20 χιλιομέτρων.

Έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί πιστοποιεί πόσο μεγάλος αθλητής είναι καθώς σημείωσε την 14η του νίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και γράφει την δική του ιστορία στο αγώνισμα στο οποίο πρωταγωνιστεί σχεδόν 20 χρόνια τώρα.

Επίσης έχει μεγάλη σημασία, καθώς προσαρμόστηκε στις νέες εντολές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στίβου και άφησε τις μεγάλες αποστάσεις δηλαδή τα 35 χιλιόμετρα. που πλέον δεν αποτελούν ολυμπιακή απόσταση, και βρέθηκε αμέσως στις μικρότερες με αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα. και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Αλέξανδρος θα αγωνιστεί τον Μάρτιο στους βαλκανικούς αγώνες και σε άλλα διεθνή μίτινγκ την άνοιξη με μοναδικό στόχο την συμμετοχή του, για μια ακόμη φορά, στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Την παραμονή του αγώνα ο Αλέξανδρος βραβεύτηκε από τον ΣΕΓΑΣ και την Πρόεδρο του Σοφία Σακοράφα για το ήθος του και τον έμπρακτο αλτρουισμό του όταν βοήθησε με την ομάδα των εθελοντών της Καρδίτσας τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας τον περασμένο Σεπτέμβριο

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares