Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 15:13

37 θέσεις ανέβηκε σε μία μόνο χρονιά ο Α.Ο. Μυκόνου

mara8onios-20121-1

Τριάντα επτά θέσεις ανέβηκε σε μία μόνο χρονιά ο στίβος του Α.Ο. Μυκόνου, σύμφωνα με την νέα αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ για το 2012.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες μας, ο ΑΟ Μυκόνου από την 134η θέση στην οποία βρισκόταν το 2011, φέτος θα βρεθεί στην 97η θέση πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τα μεγάλα και ιστορικά σωματεία της χώρας. Η θέση αυτή είναι η συνισταμένη των επιτυχιών που είχαν οι αθλητές μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου τον περασμένο χειμώνα, στα πανελλήνια πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών , Νέων, και Παγκορασίδων Α τα οποία διεξήχθησαν το καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των Ανδρών – Γυναικών, των Παίδων – Κορασίδων και των Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α τα οποία διεξήχθησαν στον Άγιο Κοσμά, στη Νάξο και στην Άνδρο. Οι αθλητές μας που συνεισέφεραν στην μεγάλη βαθμολογική μας άνοδο είναι οι : Χάρης Μόσχος, Φραγκίσκα Αρμάου, Γιάννης Στούλα, Καλλιόπη Συκινιώτη, Κατερίνα Κάτσα, Μαριάννα Ζουγανέλη, Κική Γιαβρούτα, Παναγιώτης Καραγιάννης, Κλαούντια Μπεντνάρσκα, Μαργαρώ Νάζου, Μαρκέλα Βερώνη, Γεωργία Τσεγγελίδου, Μαρία Πέτρου.

mara8onios-20121-2

Τερμάτισαν και οι οκτώ αθλητές μας στις αποστάσεις στις οποίες αγωνίστηκαν κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας. Συγκεκριμένα, στο μαραθώνιο δρόμο: Ο υπερμαραθωνδρόμος μας Γιώργος Πάνος σε μια απόσταση που γιαυτόν είναι δρόμος ταχύτητας, καθώς τα σαράντα χιλιόμετρα τα κάνει σχεδόν σε καθημερινή βάση, σημείωσε 3 ώρες 16 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα, την καλύτερη επίδοση που εχει σημειώσει στην απόσταση τα τελευταία χρόνια, το ατομικό του ρεκόρ, από το 2007 είναι κάτω από τις 2 ώρες και 50 λεπτά. Ο Μιχάλης Πρεβενιός έκανε νέο ατομικό ρεκόρ 4 ώρες, 12 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα, ο Γιώργος Δρόσος στην πρώτη του συμμετοχή σε μαραθώνιο σημείωσε επίδοση 4 ώρες 17 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα και ο Στέφανος Αντωνίνης επίσης στην πρώτη του συμμετοχή πέτυχε 5 ώρες 33 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα. Στα δέκα χιλιόμετρα ο Άκης Κουσαθανάς σημείωσε την εξαιρετική επίδοση 46 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, ο Νίκος Παπουτσάς 57 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα και η Κωνσταντίνα Αραπατσάκου 55 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα. Και τέλος, στα 5.000 μέτρα, στον πρώτο του αγώνα, αν και τραυματίας αγωνίστηκε ο Ευγένιος Μονεμβασίτης και τερμάτισε σε χρόνο 30 λεπτά και 39 δεύτερα.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου προγραμματίζει ο στίβος του ΑΟΜυκόνου να αγωνιστεί στους αγώνες ανωμάλου δρόμου τους οποίους διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Αττικής με το σωματείο του ΣΑΚΑθηνών, στις εγκαταστάσεις του Σχοινιά Αττικής . Οι αγώνες αυτοί, θα έχουν δρομικές αποστάσεις για όλες τις κατηγορίες των αθλητών, από παμπαίδες και παγκορασίδες μίνι (δηλαδή ηλικίας από 9 ετών μέχρι και 11), μέχρι και άντρες και γυναίκες και η ομάδα μας αναμένεται να πάρει μέρος με πολυπληθή αποστολή.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares