Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 17:52

Αθλητές από την Μήλο σε αγώνες στίβου στην Λιβαδειά.

   Σε αγώνες στίβου στο στάδιο της Λιβαδειάς θα αγωνισθούν 4 νεαροί αθλητές από την Μήλο, την Κυριακή 10-3-13.

milos-medousa-cafeΤους παραπάνω αγώνες διοργανώνει ο ΑΚΟΛ. Λιβαδειάς σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ- ΕΥΒΟΙΑΣ και θα συμμετάσχουν αθλητές των σωματείων που ανήκουν στην παραπάνω ΕΑΣ. Οι Μηλιοί αθλητές θα συμμετάσχουν στα παρακάτω αγωνίσματα:

Η 13χρονη Δάμη Χριστίνα στα 80μ (ατ. Ρεκόρ 11,90)  και στο μήκος (ατ. Ρεκόρ 4,40)   κατηγορίας ΠΚ΄Β.

Η 11χρονη Καβαλιέρου Μαρία στο μήκος (ατ. Ρεκόρ 4,32) κατηγορίας Μίνι ΠΚ.

Η 12χρονη Μάλλη Ιωάννα στην ρίψη ελαστικής σφαίρας (ατ. Ρεκόρ 42,40) κατηγορίας ΠΚ΄Β.

Ο 11χρονος Καβαλιέρος Μάνος στα 600μ (ατ. Ρεκόρ 2,05) κατηγορίας Μίνι ΠΠ.

   Οι αγώνες στην Λιβαδειά θα είναι ο 2ος αγώνας της σεζόν που διανύομε αφού είχαν προηγηθεί οι αγώνες στην Χαλκίδα στις 23-2-13, και οι αθλητές μας είχαν επιστρέψει με 4 μετάλλια. Στόχος των αθλητών μας είναι η βελτίωση των ατομικών τους ρεκόρ και γιατί όχι και η κατάκτηση κάποιου μεταλλίου.

   Οι παραπάνω αθλητές ανήκουν στον ιστορικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ γυμνάζονται στην Μήλο με τον Καβαλιέρο Περικλή , και εκπροσωπούν επάξια τον Μηλέικο και κυκλαδίτικο στίβο στα στάδια διαφόρων πόλεων της Ελλάδος όπου και αγωνίζονται.

stivos-livadia-3-3-2013-1

   Χορηγοί των προσπαθειών τους είναι αποκλειστικά και μόνο οι γονείς τους!!!!. Επίσης μέσω του SPORT CYCLADES οι αθλητές που γυμνάζονται με τον Π.Καβαλιέρο θέλουν να εκφράσουν τις ευχαριστίες στους κάτωθι για την σπουδαία βοήθεια που τους έχουν προσφέρει και έχουν συμβάλει στην αθλητική τους εξέλιξη: Καρυλάκη Γεώργιο Εφορο στίβου Γ.Σ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, Λουκουκίδη Μαρουδία πρόεδρο του Γ.Σ.ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ , Θανάση Βλάχο πρόεδρο του ΠΙΝΔΑΡΟΥ ΘΗΒΩΝ, Γογώ Θεοδώρου Προεδρο του ΑΚΟΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ και τον . Μπεκρή Σπύρο Τεχνικό σύμβουλο ΣΕΓΑΣ. Όλοι οι παραπάνω έχουν  αγκαλιάσει με αγάπη τους νεαρούς αθλητές μας , δίνοντας τους το δικαίωμα συμμετοχής και διάκρισης σε σημαντικούς αγώνες.

   Προπόνηση υπό το βλέμμα του νέου Προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Δημήτρη Πάππα, στο σταδιο Μήλου πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές που γυμνάζονται με τον Π.Καβαλιέρο το Σάββατο 2-3-13 . Ο κ.Πάππας εκφράστηκε με τα πλέον θετικά σχόλια για το επίπεδο των 10 ταλαντούχων αθλητών και υποσχέθηκε κάθε βοήθεια.

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares