Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 14:15

Σε Πάρο και Αντίπαρο ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων

Ο Πρόεδρος της EAΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στα πλαίσια της προώθησης του προγράμματος kids athletics επισκέφθηκε την Πάρο και την Αντίπαρο.

Στην Πάρο μετείχε σε σύσκεψη την οποία συγκάλεσε ο δήμαρχος του νησιού κ. Χρήστος Βλαχογιάννης και στην οποία μετείχαν ο Πρόεδρος του Αθλητικού τμήματος της ΚΔΕΠΑΠ, της Δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού και αθλητισμού και ο προπονητής του υπό διαμόρφωση τμήματος στίβου του ΑΟΠάρου Μάριος Φουρνάρης με αντικείμενο την εφαρμογή του προγράμματος kids athletics. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο την εφαρμογή του προγράμματος σε όλα τα δημοτικά σχολεία του νησιού. Μάλιστα πρότεινε, αφού το πρόγραμμα εφαρμοστεί σε όλα τα δημοτικά, αντιπροσωπευτικές ομάδες των σχολείων να συναντηθούν σε μία κεντρική πλατεία του νησιού και να το παρουσιάσουν στους κατοίκους της Πάρου. Στη σύσκεψη επίσης συζητήθηκαν η ταχύτερη ενεργοποίηση του τμήματος στίβου του ΑΟΠάρου και η ανάληψη δρομικών διοργανώσεων σε δημόσια οδό από την τρέχουσα περίοδο.

Στην Αντίπαρο το πρόγραμμα θα διεξαχθεί με μέριμνα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Δανιηλίδης, δρομέας ο ίδιος, θα φροντίσει για την υλοποίηση του το αμέσως προσεχές διάστημα σε συνεννόηση με την γυμνάστρια του σχολείου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων επισκέφθηκε το στάδιο της Αντιπάρου το οποίο όταν ολοκληρωθεί θα αποτελέσει πόλο έλξης για την περαιτέρω αθλητική δράση στο όμορφο νησί των κυκλάδων καθώς η Αντίπαρος διαθέτει ήδη μία δυναμική και δραστήρια κοινότητα δρομέων.

 

                                                                       

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares