Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 15:07

Η ομάδα στίβου του Παμμηλιακού στην Άνδρο

Η αγωνιστική ομάδα στίβου του συλλόγου μας συμμετείχε στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που πραγματοποιήθηκε  στην Άνδρο το Σάββατο 13 Απριλίου.

Παρά την δυσκολία που υπήρξε στην μετακίνηση των αθλητών μας λόγω των ακτοπλοϊκών δρομολογίων οι τελευταίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

 

Αναλυτικά οι αθλητές μας έλαβαν τις κάτωθι θέσεις:

 

1.  Βιτάλης Γεώργιος, συμμετοχή στα 100 μέτρα παίδων όπου τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 11.96 και 200 μέτρα παίδων όπου τερμάτισε πρώτος με χρόνο 24.80,

 

2.  Πουλημένος Γιώργος, συμμετοχή στα 200 μέτρα παμπαίδων , όπου τερμάτισε τρίτος με χρόνο 27.34 και

 

3.  ,Σκεπαθιανού Νικολέτα συμμετοχή στα 100 μέτρα  κορασίδων για πρώτη φορά  όπου τερμάτισε τέταρτη  με χρόνο 14.00 και στο μήκος πέμπτη με άλμα 3,57μ.

 

Επί συνόλου συμμετοχών η ομάδα μας κατέκτησε την τέταρτη θέση.

 

Το ΔΣ του συλλόγου δίνει θερμά συγχαρητήρια τόσο στους αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες αυτούς αψηφώντας όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν, όσο και στον προπονητή του συλλόγου μας τον κ. Καβαλιέρο  Ιάκωβο  που για μια ακόμα φορά κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, επιδεικνύοντας σπουδαίο αθλητικό ήθος, βοηθώντας και τους αθλητές μας να πραγματοποιήσουν τις ανωτέρω εμφανίσεις.

Επίσης ευχαριστούμε τον χορηγό μας στην ομάδα στίβου κ. Νικόλαο Χρόνη ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου με την επωνυμία RIVA TRAVEL ο οποίος κάλυψε τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής.

Τέλος κάνουμε γνωστό ότι η ομάδα στίβου με έξι αθλητές θα συμμετάσχει το Σάββατο 20 Απριλίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών-Παμπαίδων-Πανκορασίδων Α’ που θα γίνει στην Νάξο.

 

 

                                                     ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

     ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                                                        ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares