Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 15:15

Με το ετήσιο Open έπεσε η αυλαία του Καλοκαιριού [pics]

Η αυλαία των καλοκαιρινών δράσεων για το τένις στη Νάξο έπεσε. Και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Με το ετήσιο Open όπου το παρών δίνουν κάθε χρόνο όλο και καλύτεροι αθλητές.

Οι Ζευγώλης – Κούρτης που ηγούνται το Naxos Tennis Club μίλησαν με τα καλύτερα λόγια την ποιότητα των αθλητών / τριών που έδωσαν το παρών φέτος στους αγώνες. Οι αναμετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από την Τετάρτη έως τη Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Naxos Tennis Club ήταν εντυπωσιακές τόσο από πλευράς θεάματος όσο και αγωνίας για τον τελικό νικητή. Δεν ήταν λίγες οι φορές που το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίθηκε στην πραγματική εικόνα ενώ τα tie break είχαν την τιμητική τους…

Νικητής στους άνδρες, ο συνήθης ύποπτος Ηλιόπουλος (νίκησε στον τελικό τον Κούρτη με 2 – 0 σετ ήτοι: 6-2-και 6-2) ενώ στους ημιτελικούς είχαμε τις αναμετρήσεις: Ηλιόπουλος - Βενιέρης 2 – 0 (6-2, 6-2) και Κούρτης - Ευθυμίου 2 – 1 (6-3. 4-6 και 13 – 11). Η αγωνία που λέγαμε στο κατακόρυφο.

Στις γυναίκες; Βασίλισσα ποια άλλη από την Ευδοκία Κατσάνη που ξεπέρασε το πρόβλημα με την κράμπα στο δεξί της πόδι, κερδίζοντας μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα την Σουζάνα Ρίτσι με 2-0 σετ, ήτοι 6 - 3. 6 - 3... Στα ημιτελικά η Κατσάνη είχε επικρατήσει της «αιώνιας’ αντιπάλου της Ροδούλα Καπίρη με 2-0 σετ (6 - 2, 6 – 1) ενώ η Ρίτσι είχε κάνει την ανατροπή απέναντι στην Μιριέττα Γλέζου με 2-1 σετ και σε αγώνα με εντυπωσιακή αλλαγή σκηνικού καθότι η Ρίτσι γύρισε από το 0 - 1 (4 – 6)  και πήρε τη νίκη τελικά (6-4 και 10-5) στο tie break.

Στους τελικούς της 2ης ευκαιρίας, ο Καλαβρός νίκησε τον Φρατζέσκο με 2 – 1 σετ και η Ανεβλαβή την Jaruseviciute με 2 – 0 σετ με το δεύτερο σετ να κρίνεται στο tie break. Όλοι πάντως απόλαυσαν κάθε στιγμή των αγώνων, η αγωνία αρκετές φορές για τους εκτός αγωνιστικού χώρου έφτασε στο κατακόρυφο ενώ οι εξ Απειράνθου λιχουδιές διά χειρός της μητέρας της Μαριέττας Γλέζου (και όχι μόνο) λειτούργησαν ως ιδανικό αγχολυτικό μετά το πέρας των αγώνων… 

 

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares