Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 12:16

Ντέρμπυ από τα παλιά… Άρης - Ερμούπολη [vid]

Σε ένα κατάμεστο από μπασκετικο κοινό γήπεδο διεξήχθη ένα μεγάλο ντρεμπυ μεταξύ του Άρη Σύρου και Α.Ο. Ερμούπολης δίνοντας έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Οι δύο συριανές ομάδες από το ξεκίνημα του αγώνα έδωσαν μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι κάτι που φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης μπήκε δυνατά παίρνοντας ένα γρήγορο προβάδισμα δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις της να παίξει γρήγορο και πιεστικό μπάσκετ.

Ο Άρης όμως αντέδρασε και έφερε τον αγώνα σε πλήρη ισορροπία. από εκεί και έπειτα οι 2 ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με μικρά «ξεσπάσματα» από την Ερμουπόλη τα οποία όμως δεν άφηνε αναπάντητα η ομάδα του Άρη.

Οι πολλές αμυντικές εναλλαγές όσο αφορά το τακτικό κομμάτι δυσκόλευαν τις 2 ομάδες να βρουν ρυθμό και λύσεις στην επίθεση.

Τελικός νικητής ήταν η ομάδα του ΑΟ Ερμούπολης η οποία σε κρίσιμα σημεία αλλά και παιχνίδια εμπιστεύτηκε παίκτες του παιδικού αλλά και του εφηβικού τα οποία ανταποκρίθηκαν και δικαίωσαν τον προπονητή τους για τις επιλογές του που πλέον με αυτή τη νίκη είναι μόνη πρώτη στον όμιλο.

Συγχαρητήρια στους προπονητές των 2 ομάδων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και ένα μεγάλο μπράβο στο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 8-12, 14-14, 13-14, 15-15.

Άρης Σύρου: (Μανανας Μ.), Ξανθούλης Ν. 4, Κακουρης Θ., Χαλκιόπουλος Μ. 13, Γαβιώτης Η., Παπιτσης Π., Τρεντσιος 5, Βασιλειάδης, Μαθιάσος, Παλαιολόγος, Παπαφωτίου-Ευαγγελόπουλος 13(1), Δαρζέντας 3, Βασιλίεβ 12(1).

ΑΟ Ερμούπολης: (Μαύρος Α.), Κρητικός 13(2), Παταπης, Λεμπέσης 1, Τζώρτζης 3, Νασραουι, Καραμολέγκος 7(2), Δασμος 2, Τσιώλης, Βλάμης Κ. 3(1), Γούτσικας, Ρούσσος Ι. 24, Στέλλας Γρ. 2.

Στιγμές από τον αγώνα (Φωτογραφίες εδώ)

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares