Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 22:07

Πανάξια στο F4 ο Πανιώνιος

Ο «Ιπτάμενος» ο Πανιώνιος νίκησε το Σαββάτο το βράδυ μέσα στο ΔΑΚ με 74-84 τον κακό και ασύνδετο Πανναξιακό και σφράγισε το εισιτήριο για το finalfour. Ο «Ιπτάμενος» ο Πανιώνιος νίκησε το Σαββάτο το βράδυ μέσα στο ΔΑΚ με 74-84 τον κακό και ασύνδετο Πανναξιακό και σφράγισε το εισιτήριο για το finalfour.

Όταν ο Πανναξιακός αποφάσισε να «προσγειωθεί» στο γήπεδο και να παίξει μπάσκετ στην 3η και την 4η και τελευταία περίοδο ήταν πλέον αργά… Αυτό δεν έφτασε να διεκδικήσει κάτι από τον Πανιώνιο που για ακόμη μία φορά φέτος είχε κάνει αυτό που χρειαζόταν και με περίσσια αυτοσυγκέντρωση παρέσυρε την ομάδα του Δημήτρη Δαμιανίδη στο παιχνίδι του, περνώντας για ακόμη μία φορά αλώβητος μέσα από το κλειστό της Νάξου.

THIRA OVELIXΈξυπνα

Όμως για να νικήσεις σε έναν αγώνα Μπάσκετ θα πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές στα καίρια σημεία. Αυτά τα διέθετε μόνο ο Πανιώνιος χθες, που κατάφερε να νικήσει τον Πανναξιακό σε όλα τα επίπεδα. Ο Παπαδόπουλος με 24 πόντους ήταν ο μαέστρος στην ορχήστρα του Κώστα Αξιώτη, με τον έμπειρο παίκτη να παίρνει πολλές φορές το παιχνίδι πάνω του και να παρασύρει τους παίκτες του Πανναξιακού σε απανωτά λάθη. Βελλίκης, Κατηκαρίδης και Παντζιαρίδης συμπλήρωσαν την άψογη παρουσία που είχαν οι Σαντορινιοί, οδηγώντας την ομάδα τους στο f4 Κυκλάδων, κάτι που έχει να γίνει για ομάδα της Θήρας πάρα πολλά χρόνια.

Απόντας

Το γεγονός ότι ο Πανναξιακός σκόραρε πέντε ολόκληρα λεπτά μετά το τζάμπολ και οι 84 πόντοι που δέχτηκε στο χθεσινό παιχνίδι τα λέει όλα. Γκιέργκι, Βάβουλας και Μάκαρης κράτησαν τους γηπεδούχους μέσα στο παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρχε τίποτα για την ομάδα της Νάξου. Φυσικά ο μεγάλος απόντας χθες ήταν ο Τζανιδάκης, που έχει άδεια λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων. Η απουσία του αρχισκόρερ του Πανναξιακού ήταν καταλυτική, καθώς ήταν πολλά τα σημεία εκείνα που η εμπειρία του και η ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα ήταν τα συστατικά που έλλειπαν από τον Πανναξιακό.

Τραυματισμός

Ο Δημητρης Τσαπατσάρης ήταν ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού παιχνιδιού, καθώς στην 3η περίοδο αποχώρησε τραυματίας με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις να μιλάνε για κάκωση στον αχίλλειο.

Μάχη

Έτσι λοιπόν μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ο Πανιώνιος συμπληρώνει την τριάδα μετά την Ερμούπολη και τον Άρη Σύρου που έχουν «καθαρίσει» τις δύο πρώτες θέσεις του 1ου ομίλου. Οι Σαντορινιοί κράτησαν χαμηλό προφίλ σε όλη τη διάρκεια τις κανονικής περιόδου, κάτι που τους έδωσε το δικαίωμα να αντιμετωπίζουν τα παιχνίδια με ηρεμία. Τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει στο μεγάλο ντέρμπι της Νάξου, όπου Φανάρια και Πανναξιακός θα μονομαχήσουν και μία από τις δύο ομάδες θα βρεθεί εκτός διεκδίκησης τίτλου μετά από πολλά χρόνια.

Διαιτητές ήταν οι: Παπαδημητρόπουλος - Ηπιώτης

Πανναξιακός ΑΟΝ – Πανιώνιος 74-84 Δεκάλεπτα: 11-14, 21-35, 15-14, 27-21.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Δαμιανίδης): Πολίτης 4, Φυρογένης 4, Βάρσος, Βάβουλας 13 (2), Τσαπατσάρης 7, Μάκαρης 11, Δεδρινός 7, Γκιέργκι 21 (2), Λάσκαρης, Βασιλειάδης, Κοκκάρης 7, Ανεβλαβής.

Πανιώνιος (Αξιώτης): Μιχαλέλης 4, Καραπτσιας 6 (2), Μπλέτσας 10, Κατηκαρίδης 11, Παντζιαρίδης 10 (2), Λάτσε, Λουίζι 4, Βελλίκης 13, Γεωργακούδης, Παπαδόπουλος 24 (1), Σιέχου, Σταματέκος 2.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares