Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 18:02

Τήνος: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σχολείο κριτών

Η ΕΣΚΚ ευχαριστεί θερμότατα την κα Τάνια Μερίκα και τον κο Τάσο Αναστασόπουλο για την παρουσία τους στο Σχολείο Κριτών που ολοκληρώθηκε σήμερα με τις γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων!

Η κα Τάνια Μερίκα πρόεδρος της Ένωσης Κριτών Αττικής με λαμπρή πορεία στο χώρο του μπάσκετ καθώς έχει συντονίσει από την θέση της γραμματέως αγώνων τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004 αλλά και δεκάδες ματς στο υψηλότερο επίπεδο σε Euroleague, Α1, Α2 αλλά και άλλες εθνικές κατηγορίες, τίμησε με την παρουσία της την πρόσκληση από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και τον πρόεδρο Λώρη Σαλάχα στο τριήμερο σεμινάριο Κριτών που διοργάνωσε η τελευταία στην Τήνο και παρακολούθησαν περιπου 30 άτομα.

Η "σιδηρά κυρία των γηπέδων" όπως την αποκαλούσε ο Γιάννης Ιωαννίδης μας διηγήθηκε πολλά περιστατικά από ένα κόσμο που την ώρα των αγώνων δεν φαίνεται από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις όμως εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Η συνεργασία είναι ακόμη μια φορά η λέξη κλειδί και εν προκειμένω ανάμεσα σε διαιτητές και γραμματεία ώστε οι αποφάσεις -που λαμβάνονται σε δευτερόλεπτα- να είναι σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και να προστατεύουν τους παίκτες και το άθλημα συνολικά.

Από την μεριά της η κα Μερίκα δήλωσε: "Πολύ σημαντικό γεγονός (το σχολείο) για το νησί. Έκπληξη η συμμετοχή. Η προσπάθεια της ΕΣΚΚ είναι εξαιρετική αλλά η ανταπόκριση του κόσμου ακόμη σημαντικότερη!" Τέλος επισήμανε ότι: "Το επίπεδο των συμμετεχόντων ήταν αρκετά υψηλό."

Καταλύτης της διοργάνωσης για ακόμη μια φορά ο κύριος Ιωάννης Δελώτης και το φιλόξενο Porto Tango στο οποίο φιλοξενήθηκαν όσοι πήραν μέρος ενώ παραχώρησε και την αίθουσα συνεδριάσεων για τα μαθήματα.

Εξαιρετική εμπειρία λοιπόν που δίνει πέρα από χαρά και επιπλέον κίνητρα για την ανάπτυξη του αθλήματος στις Κυκλάδες στο άμεσο μέλλον όπως άλλωστε επιβάλλει και ο ρόλος της ΕΣΚΚ. Μείνετε συντονισμένοι για τις εργασίες του επόμενου σχολείου το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα σε πολύ μπασκετικό κυκλαδονήσι!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares