Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 22:36

Ανασκόπηση για ΑΕ Σαντορίνης και Πανναξιακό

Το 2016 έφυγε, το 2017 μόλις ήρθε. Σύντομος απολογισμός έγινε σε αφιέρωμα για την Γ’ Εθνική και στις 28 ομάδες που το απαρτίζουν. Από αυτές λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει η ΑΕ Σαντορίνης και ο Πανναξιακός.

Ο Πανναξιακός, ο οποίος παρότι έκανε πολύ καλές εμφανίσεις δεν κατάφερε να γεμίσει το σακούλι με.. βαθμούς, έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του μόλις μία νίκη, αυτή επί της Πόλις Καλλιθέας την έβδομη αγωνιστική και μάλιστα στην παράταση.

Αναφορά βέβαια έγινε και για το μπάσκετ της ΑΕ Σαντορίνης, η οποία με την σειρά της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το αφιέρωμα ήρθε με..αέρα μετά την άνοδό της στην Γ’ Εθνική, αλλά από ότι κατάλαβαν και οι ίδιοι, τα πράγματα δεν ήταν εξίσου τόσο εύκολα. Οι μεταγραφές ωστόσο ενδέχεται να βοηθήσουν σημαντικά στην φετινή παρουσία της ομάδας.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

 panaxiakos.gif

Πανναξιακός (Ρεκόρ 1-7) δύο παιχνίδια λιγότερα     

Έχει ατυχήσει πολλάκις, θα είναι «θαύμα» αν προλάβει

Ο Πανναξιακός ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό, που απαντήθηκε με εξαιρετικές παρουσίες σε πολλά ματς, αλλά με μοναδικό αποτέλεσμα εκείνο της 7ης μόλις αγωνιστικής με τον Πόλις Καλλιθέας στην παράταση. Ο Τάσος Βάβουλας έχει παρουσιάσει ένα αξιέπαινο σύνολο, αλλά έχει χάσει αρκετά ματς στις λεπτομέρειες και πολύ δύσκολα θα ανατραπεί η τρέχουσα κατάσταση. Μετά από οκτώ αγώνες, έχει μόλις μία νίκη και το δεκαήμερο με Σαντορίνη (εκτός), Λοκρό (εντός) και ΟΦΗ (εντός) θα δείξει αν θα υπάρξει κάποια «χαραμάδα» αισιοδοξίας. Αν και τα τρία ματς συνοδευτούν από ήττα, όμως, το «αντίο« στη Γ’ Εθνική δε θα αργήσει.

 

 aesantorinis660x30_3917.png

ΑΕ Σαντορίνης (Ρεκόρ 2-8) 

Ελπίζει στους «σωματοφύλακές» της

Η ΑΕ Σαντορίνης ερχόταν από μία πανηγυρική άνοδο, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε πως η Γ’ Εθνική είναι… μία άλλη ιστορία. Η «συνταγή» για την αλλαγή του κλίματος, μετά από σερί πέντε ηττών και παραίτηση του Χρήστου Κωνσταντινίδη στην τρίτη, ήταν να έρθουν παίκτες που γνωρίζουν από «επικίνδυνες αποστολές». Οι Βαγγέλης Βουρτζούμης και Πρόδρομος Νικολαΐδης, προστέθηκαν σε ένα σύνολο όπου υπήρχε ήδη ο Μίλος Σάκοτα και, κάπως έτσι, ήρθαν δύο «διπλά» με Προμηθέα και Πόλις που κράτησαν την ομάδα όρθια. Εντός έδρας νίκη δεν έχει έρθει, όμως, στο 2016 και είναι απορίας άξιο πώς αναπληρώνεται κάτι τέτοιο, με το ρεκόρ στο 2-8 και χωρίς να έχει γίνει ακόμη το ρεπό της.

ΠΗΓΗ: Superbasket.gr

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares