Σάββατο, 07 Ιανουαρίου 2017 10:45

Επιστροφή με άρωμα …κυκλαδίτικο

Έπειτα από την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των εορτών, το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής επιστρέφει μέσα σε κλίμα βαρυχειμωνιάς.

Για να είμαστε, όμως, πιο ακριβείς και πιο σωστοί, το πρωτάθλημα επέστρεψε ήδη, αφού Ιπποκράτης Κω και ΑΕ Πεντέλης έκαναν ποδαρικό στο 2017 στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου. Εκεί, όπου οι νησιώτες επικράτησαν της αθηναϊκής ομάδας με σκορ 75-70 κι έπιασαν προσωρινά κορυφή.

Το πρόγραμμα του συγκροτήματος της Κω είναι βαρύ τον Ιανουάριο, μιας και θα δώσει πέντε ακόμη παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα του χρόνου. Αρχής γενομένης από αύριο Κυριακή 8 Ιανουαρίου, όπου υποδέχεται τον Πόλις Καλλιθέας.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το κυκλαδίτικο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Σαντορίνης και στον Πανναξιακό. Τόσο η ομάδα του Χάρη Πεταλωτή, όσο κι αυτή του Τάσου Βάβουλα βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χρειάζονται όσο τίποτα το ροζ φύλλο αγώνα όχι μόνο για να ανέβουν στην βαθμολογία, αλλά και για θέμα γοήτρου.

Σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λοιπόν, οι μεν γηπεδούχοι θα παλέψουν για την πρώτη τους εντός έδρας νίκη που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι για το πρώτο «διπλό» που θα τους φέρει πιο κοντά στην ΑΕΣ και τον ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίζονται στις 19 Ιανουαρίου.

Τα δύο συγκροτήματα των Κυκλάδων προέρχονται από εκτός έδρας ήττες, από τον ΟΦΗ (89-88) οι Σαντορινιοί και από τον Άρη Νίκαιας (75-72) οι Ναξιώτες. Μετά, όμως από την διακοπή ένα καλό ερώτημα είναι και ο βαθμός ετοιμότητας των δύο ομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων μια στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου:

2ος Όμιλος (11η αγωνιστική)

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Αταλάντης 15.00 Λοκρός – ΟΦΗ Κονταράτος – Ορφανός Εμμ. (Χριστοδούλου Γ.)

Θήρας 11.00 Σαντορίνη – Πανναξιακός Λύρας – Μαυρέλης

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ. – Άρης Νίκαιας Σπυρόπουλος Σπ. – Τσολάκος (Δημητριάδης)

Κω 17.00 Ιπποκράτης Κω – Πόλις Καλλιθέας Κουτσοδήμος – Ντάνος

2ο Λύκειο Αμαρουσίου 17.00 Νίκη Αμαρουσίου – Έσπερος Λαμίας Καμήτσος – Χριστινάκης (Παπαδόπουλος Κ.)

Ν. Πεντέλης 17.00 Πεντέλη – Προμηθέας Χαλ. Παυλόπουλος – Καρακωνσταντόπουλος (Φαλούκας)

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares