Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 00:36

Για την πρώτη εντός έδρας νίκη η ΑΕ Σαντορίνης

Κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανναξιακό ΑΟΝ απευθύνει η διοίκηση της ΑΕ Σαντορίνης.

Το δημοσίευμα στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφέρει:

«Με ευχές για υγεία, καλή διάθεση και ολόψυχη συμμετοχή επέστρεψε στο παρκέ το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, το οποίο ξεκίνησε την προετοιμασία του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 11:00, η Α.Ε.Σ. υποδέχεται τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν. στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Β΄ Ομίλου Νότου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης θα παλέψει για την πρώτη της εντός έδρας νίκη που θα την απομακρύνει από τις τελευταίες τρεις θέσεις, ενώ ο Πανναξιακός για το πρώτο “διπλό” που θα τον φέρει πιο κοντά σε Σαντορίνη και ΟΦΗ με τον οποίο και αγωνίζεται στις 19/1.
Ευχόμαστε το 2017 να χαρίσει υγεία, αγάπη, αισιοδοξία και όμορφες αθλητικές στιγμές και καλούμε όλους τους φιλάθλους της Σαντορίνης να βρεθούν δίπλα μας και να στηρίξουν την ομάδα του νησιού μας και αυτή τη χρονιά!».  

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares