Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 18:14

Παραλίγο στα χαρτιά τη νίκη ο Πανναξιακός!

Κωμικοτραγικά γεγονότα εξελίχθηκαν στο κλειστό του Περιστερίου την Κυριακή 5 Μαρτίου το μεσημέρι, όπου διεξήχθη η αναμέτρηση του 2ου ομίλου του Νότου ανάμεσα στον Προμηθέα Χαλανδρίου και τον Πανναξιακό για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας ενώ αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 2 μ.μ., αυτός ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση. Αιτία; Το γεγονός πως δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο, αφού εκείνος δεν είχε ενημερωθεί πως είχε αλλάξει η ώρα διεξαγωγής και θεώρησε πως θα ξεκινούσε στις 5 μ.μ.


Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ, οι διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν 15 λεπτά. Ωστόσο, παρότι πήγε 2:15 μ.μ., ο γιατρός δεν είχε εμφανιστεί και κατόπιν συνεννόησης με τους προπονητές των δύο ομάδων, δόθηκε έξτρα χρόνος πέντε λεπτά με τους Μελέτη και Βάβουλα να ενημερώνουν σχετικά τους αθλητές τους (σ.σ. όπως φανερώνει και η σχετική φωτογραφία με τους παίκτες του Πανναξιακού).

Κι ενώ η όλα έδειχναν πως ο Προμηθέας θα μηδενιζόταν για το συγκεκριμένο ματς και ο Πανναξιακός θα έπαιρνε το παιχνίδι στα χαρτιά, οι άνθρωποι της γραμματείας κατευθύνθηκαν προς στα αποδυτήρια για να κλείσουν το φύλλο αγώνα. Οι προτροπές των φιλάθλων του Πανναξιακού προς τον Σπύρο Μάκαρη να βγάλουν την Selfie νίκης δεν έπιασαν τόπο, αφού ο γιατρός εμφανίστηκε και το τζάμπολ έγινε κανονικά.

Μάλιστα, ο Παπαδημητρίου του Προμηθέα κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια εκνευρίστηκε με τους φιλάθλους των νησιωτών που ζητούσαν την καθιερωμένη Selfie και τους είπε να πάνε να …αγαπηθούν!!!

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολλά ήταν λάθη της διαιτησίας στην αναμέτρηση του κλειστού του Περιστερίου. Τα σφυρίγματα των Χριστινάκη και Μακρόπουλο ήταν για γέλια και για κλάματα. Λες και το έκαναν επίτηδες και κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοι έπαιρναν μια διαφορά ασφαλείας, εκείνοι έβαζαν στο παιχνίδι τον Προμηθέα.

Αξιοσημείωτο είναι πως 3:25 πριν το φινάλε ο Αντώνης Δαχρετζής του Πανναξιακού χειροκρότησε στην προσπάθεια αντιπάλου του να σουτάρει ελεύθερες βολές κι ο ένας εκ των διαιτητών τον απέβαλε από το ματς και τον οδήγησε στα αποδυτήρια θεωρώντας πως το έκανε ειρωνικά!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares