Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 01:37

Συμπλοκή Καβαδά και Αγραβάνη στη Σύρο [vid]

Ο υπερβάλλων ζήλος του Βασίλη Καββαδά και η δύναμη που χρησιμοποίησε απέναντι στον Δημήτρη Αγραβάνη, δημιούργησε εκνευρισμό και μικρή παρεξήγηση μεταξύ των δύο.

Στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο LG Aegeanball συνέβη το περιστατικό στο οποίο δεν δόθηκε συνέχεια χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Ο Βασίλης Καββαδάς ανέφερε πως το θέμα με τον Δημήτρη Αγραβάνη έχει λήξει, αλλά άφησε και το υπονοούμενό του.

Ο σέντερ του Άρη ρωτήθηκε για το αν είναι λήξαν το συμβάν που είχε νωρίτερα με τον Αγραβάνη, λέγοντας στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ξεκινήσαμε λίγο δυνατά, έγιναν κάτι... περίεργα, δέχθηκα μια λεκτική επίθεση και δεν υπήρχε λόγος. Δεν ήταν σωστό, γι' αυτό αντέδρασα κι εγώ έτσι. Δεν χρειάζεται κάποια παιδιά να έχουν αυτή την συμπεριφορά στο γήπεδο. Σίγουρα είναι λήξαν, αλλά όταν κάποιοι ξεπερνούν τα όρια, πρέπει να μάθουν να δέχονται και την ανάλογη συμπεριφορά».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έδωσε συνέχεια στο περιστατικό με τον Βασίλη Καββαδά.  

«Καμιά λεκτική επίθεση από μέρους μου. Δυστυχώς μόνο οι άνδρες ξέρουν τουλάχιστον να ζητούν συγγνώμη και να παραδέχονται την αλήθεια. Όλος ο κόσμος είδε ευτυχώς τι συνέβη» ήταν το μήνυμα του φόργουορντ των Πειραιωτών στο Facebook για ό,τι συνέβη με τον Καββαδά στο περιθώριο του LG Aegeanball Festival στη Σύρο. 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares