Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 01:51

Ανεπανάληπτο το 2ο LG AegeanBall Festival

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησε απόψε η Ερμούπολη! Μοναδικές μπασκετικές αναμνήσεις δημιουργήθηκαν στην κατάμεστη Πλατεία Μιαούλη, οι οποίες θα συνοδεύουν ολόκληρη την μπασκετική Ελλάδα και Ευρώπη για πολλές δεκαετίες!

 Ο οικοδεσπότης, Γιώργος Πρίντεζης, ο Πρωταθλητής Ευρώπης Bogdan Bogdanovic, ο πρώτος Αμερικανός συμμετέχων του Τουρνουά, Kyle Hines, αλλά και η τεράστια έκπληξη της βραδιάς, ο Δημήτρης Διαμαντίδης,  “έκλεψαν” το πιο πλατύ χαμόγελο και το πιο δυνατό χειροκρότημα των χιλιάδων ανθρώπων, που κατέκλησαν τις εγκαταστάσεις του 2ου LG AegeanBall Festival! Τεράστια τιμή για την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων ήταν και η επίσκεψη του προπονητή θρύλου Dusan Ivkovic!

Σε μια γιορτή του αθλητισμού, με πολύ μπάσκετ, διαγωνισμούς, χορό, τραγούδια και υγιή ανταγωνισμό, οι νικητές δεν έχουν κεντρική σημασία! Ωστόσο, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στους Πρωταθλητές της VIP LEAGUE, τους COSMOTE PapBrothers!

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Βασίλης Καββαδάς και ο  Βασίλης Δολιώτης κέρδισαν στον Μεγάλο Τελικό τους LG Syros Warriors, τον Γιώργο Πρίντεζη, την Εβίνα Μάλτση, τον Kyle Hines και τον Βαγγέλη Σακελλαρίου με 9-11. Αυτό που έχει, όμως, πραγματική σημασία είναι το φίλαθλο πνεύμα κόσμου και αθλητών που ταξίδεψε σε τρεις Ηπείρους, μέσα από την απευθείας μετάδοση σε Ισραήλ, Σερβία, Καναδά, Αυστραλία και Αμερική!

Αποτελέσματα

Προημιτελικά

ΟΠΑΠ Syros Crocodiles 10 – 8 Blue Star Ferries
LG Syros Warriors 10 – 7 Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος
adidas Maniacs 3 – 7 Cosmote PapBrothers

Ημιτελικά

ΟΠΑΠ Syros Crocodiles 14 – 15  LG Syros Warriors
Cosmote PapBrothers 13 – 7 Blue Star Ferries

Τελικός

Cosmote PapBrothers 9 – 11 LG Syros Warriors

IMG_3075-1600x1067.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares