Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 10:29

«Καλή συνέχεια μάγκες»…

Η ανακοίνωσή τους στις 6 Αυγούστου περί αποχώρησής τους από το σωματείο που πρόσφεραν τα πάντα επί πολλά συναπτά έτη έφεραν ποικίλες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων του Πανναξιακού…

Η φήμη υπήρχε πολύ καιρό και η είδηση αυτή έκανε τους πάντες να καταλάβουν ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας των τεσσάρων πρώην …σωματοφυλάκων του ΠΑΟΝ.

Δώδεκα ημέρες αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση. Οι Νίκος Μυλωνάς, Παναγιώτης Καλαβρός, Σπύρος Μάκαρης και Παναγιώτης Πολίτης από τις 18 Αυγούστου ανήκουν κι επίσημα στις τάξεις του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Μία κίνηση που οι υγιείς μπασκετικοί άνθρωποι του νησιού της Αριάδνης, αλλά κι αυτοί που ζουν εκτός, την είδαν με θετικό μάτι ώστε να μπουν οι βάσεις της δημιουργίας μιας ισχυρής ομάδας την επόμενη σεζόν, ώστε να εκπροσωπήσει τη Νάξο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών και στο …βάθος να μπορέσει να είναι αυτή που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στη Γ’ εθνική κατηγορία!!!

karousis.png

Ανάμεσα σε αυτούς που επιβράβευσαν την κίνηση αυτή πέντε μέλη του Πανναξιακού. Αρχικά, το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Καρούσης, ο οποίος σχολίασε την είδηση στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του “SportCyclades” γράφοντας: «Φύγατε από την μεγάλη μας ομάδα του Πανναξιακού και πήγατε στην αγαπημένη μου ομάδα τα Φανάρια. Καλή επιτυχία. Ο Πανναξιακός σας ευχαριστεί για την μεγάλη προσφορά σας».

Εν συνεχεία τέσσερις από τους μικρούς του Πανναξιακού, οι Γιάννης Μαγγιώρος, Στέλιος Σορώκος, Δημήτρης Αδελφουλάκος και Δημήτρης Μάνος, οι οποίοι ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετιστήριο προς τους πρώην συμπαίκτες τους μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. Μια κίνηση η οποία σίγουρα δείχνει σεβασμό, αγάπη κι εμπιστοσύνη, ενώ παράλληλα πως στηρίζουν την επιλογή αυτή. Κι αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων. Μια εικόνα αξίζει άλλωστε όσο χίλιες λέξεις. Ας δούμε τις παρακάτω φωτογραφίες:

sirokos.jpg

mano.jpg

maggioros.jpg

adelfoulakos.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares