Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018 22:59

Ξεκίνησαν τα …βάσανα για το εφηβικό και το παιδικό του ΑΟ Πάρου

Έβαλαν μπροστά τις …μηχανές τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΟ Πάρου εν όψει της νέας σεζόν.

aop_5.jpg

Μπορεί το ανδρικό τμήμα του συλλόγου να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων, όπως είχε αναφέρει το “SportCyclades” από τις 13 Ιουλίου , ωστόσο τα υπόλοιπα τμήματα των “κυανόλευκων” άρχισαν να δουλεύουν.

Τα πρώτα τμήματα που μπήκαν στον …χορό είναι το εφηβικό και το παιδικό, όπου από τις 25 του μήνα υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Καζακίδη γίνονται καθημερινές διπλές προπονήσεις. Οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης που διεξάγονται τις πρωινές ώρες γίνονται στο γήπεδο του ποδοσφαίρου του ΑΟΠ, ενώ το απόγευμα οι νεαροί αθλητές μεταφέρονται στο ανοιχτό γήπεδο του ΕΠΑΛ Παροικιάς για ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης.

aop_4.jpg

Την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα από το Σάββατο 1η Σεπτέμβρη ακόμη δύο τμήματα του ΑΟ Πάρου θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο λόγος για το νεοσύστατο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ και το τμήμα των κορασίδων. Δύο τμήματα που θα έχει υπό την επίβλεψή του ο προπονητής Σταύρος Βλάχος.

Αναφερόμενος στη νέα αγωνιστική περίοδο, ο έφορος του τμήματος μπάσκετ του ΑΟ Πάρου, ο Άκης Αλιπράντης τόνισε στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας Ιωάννη Νοταρά: «Αρχικά, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες. Στόχος μας για ακόμη μία χρονιά, είναι όλα τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του ΑΟ Πάρου να πρωταγωνιστήσουν, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας να δώσουν χαρές στο νησί μας και να μας κάνουν όλους υπερήφανους για μια ακόμη φορά».

aop_3.jpg

Να θυμίσουμε πως την περυσινή σεζόν, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία των παμπαίδων, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά υπό την αιγίδα της ΕΣΚ Κυκλάδων και η πρώτη θέση στο τουρνουά φιλίας με τη συμμετοχή του Περιστερίου, του Μαρπησσαϊκού και του Πλοηγού Αντιπάρου, ήταν δύο από τις σημαντικότερες στιγμές του ΑΟ Πάρου. Σε αυτές τις δύο επιτυχίες να προσθέσουμε και την τρίτη θέση που κατέκτησαν οι κορασίδες τον περασμένο Μάρτιο στο φάιναλ φορ της Μάρπησσας

aop_2.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares