Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 23:08

Από Δευτέρα οι εξελίξεις για τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΚ μετά το σαββατιάτικο ΔΣ!

Χωρίς να είναι ακόμη σαφής η εικόνα για το νέο πρωτάθλημα σε όλες τις κατηγορίες πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων.

Οι προκηρύξεις της Ένωσης μπορεί να δόθηκαν στην δημοσιότητα την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο ακόμη παραμένει άγνωστο ποιες ομάδες και ποια αγωνιστικά τμήματα αυτών θα πάρουν μέρος, αφού ακόμη και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές κανένα σωματείο δεν έχει στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα για συμμετοχή σε κανένα από τα εννέα συνολικά πρωταθλήματα. Η καταλυτική ημερομηνία για να δηλώσουν συμμετοχή είναι μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου.

Αναφορικά με το ανδρικό τμήμα, το οποίο έδωσαν περισσότερο βάση οι άνθρωποι της Ένωσης εάν κι εφόσον μία ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή τότε δεν αποκλείεται φέτος να δούμε έναν όμιλο με επτά ομάδες αντί για δύο των τεσσάρων. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα γίνει, αφού καθημερινά οι πληροφορίες που συγκεντρώνει το “SportCyclades” αλλάζουν στο λεπτό.

Πέραν του ΑΟ Πάρου που σίγουρα δεν θα κατεβάσει ανδρικό τμήμα, όπως είχαμε αναφέρει από τις 13 Ιουλίου τίποτα άλλο δεν είναι σίγουρο. Μπορεί κάποιες ομάδες να αφήνουν να βγει προς τα έξω πως δεν θα κατεβάσουν ανδρικό τμήμα και μόνο αγωνιστικά τμήματα υποδομής, αφού δεν τους έκατσε η συγχώνευση με ιστορική ομάδα του Πειραιά, αλλά όλα είναι αβέβαια.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες της ΕΣΚΚ αποφάσισαν να συνεδριάσουν εκ νέου το επόμενο Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου που θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις τα πρωταθλήματα που ορίστηκαν με έναρξη την 15η Σεπτεμβρίου να πάρουν παράταση, αφού υπάρχουν δύο θέματα που …καίνε.

Το πρώτο και το πιο σημαντικό έχει να κάνει με την ενδεχόμενο απεργίας των διαιτητών και το δεύτερο με την Κάρτα Υγείας του Αθλητή που πρέπει να συγκεντρώσουν όλες οι ομάδες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόθεση, ωστόσο της Ένωσης είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα στην ώρα τους.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε στο συμβούλιο του Σαββάτου ήταν η αύξηση που ζητούν οι διαιτητές για τα έξοδα των μετακινήσεών τους στα εκάστοτε νησιά για την τέλεση των αγώνων και για τον λόγο αυτό οι δύο πλευρές βρίσκονται σε μία διαδικασία ανταλλαγής επιστολών ώστε να βρεθεί μία φόρμουλα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares