Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 14:05

Με βλέψεις και όνειρα ξεκινούν οι ακαδημίες του Περιστεριώνα Τήνου!

Πιστός στο ραντεβού του με τις ακαδημίες, ο Περιστεριώνας ανακοίνωσε την έναρξη των προπονήσεων αυτών για την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι εγγραφές, οι οποίες είναι δωρεάν, ξεκινούν από Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-- Τετάρτη - Παρασκευή τις ώρες 7:30μ.μ. - 10:30μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Τήνου για την εβδομάδα από 3 μέχρι 7 Σεπτεμβρίου κι έπειτα τις ώρες προπονήσεων της ομάδας.

Οι μεγάλες φετινές επιτυχίες του κυκλαδίτικου σωματείου στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής με τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων της ΕΣΚ Κυκλάδων στις κατηγορίες των εφήβων, των παίδων και των κορασίδων δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο εν όψει της νέας σεζόν που στόχος δεν είναι άλλος από την διατήρηση των σκήπτρων.

paides_per_3.jpg

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Πέραν, όμως, των προαναφερθέντων τμημάτων, στη μάχη θα ριχτεί και το ανδρικό τμήμα, καθώς και το γυναικείο. Όλα τα τμήματα έχουν ξεκινήσει ήδη προετοιμασία από τις 20 Αυγούστου υπό τις οδηγίες των προπονητών Αντώνη Βιδάλη και Παναγιώτη Σιώτη. Δύο προπονητών που αναμφισβήτητα η άριστη συνεργασία τους και το έργο τους φάνηκε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου με τις επιτυχίες του Περιστεριώνα.

ΒΙΔΑΛΗΣ: ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναφερόμενος στη νέα αγωνιστική χρονιά, ο Αντώνης Βιδάλης δήλωσε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά: «Το ξεκίνημα μίας καινούργιας χρονιάς μας βρίσκει με όνειρα και φιλοδοξίες αλλά και με απώτερο στόχο να περάσουμε στα παιδιά μας το ομαδικό πνεύμα και τις αξίες που πρεσβεύουμε διαμέσου του αθλητισμού!!! Εύχομαι καλή χρονιά σ' όλες τις ομάδες και όλοι μαζί ενωμένοι να ανεβάσουμε λίγο ακόμα το επίπεδο του μπάσκετ στον ρεαλιστικά δυσκολότερο νομό της Ελλάδας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η νέα αγωνιστική σεζόν και οι προπονήσεις για την ομάδα μας ξεκινούν τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή τις ώρες 19:30 - 22:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου για την εβδομάδα από 3 μέχρι 7 Σεπτεμβρίου και έπειτα τις ώρες προπονήσεων της ομάδας μας. Το κόστος εγγραφής κάθε παιδιού είναι Δωρεάν. Για να μπορεί να συμμετέχει το κάθε παιδί στην ομάδα μας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και η προσκόμιση της Κάρτας Υγείας Αθλητή, υπογεγραμμένη από Ιατρό, πριν από την πρώτη προπόνηση του. Η οικογένεια του Περιστεριώνα σας περιμένει για να ζήσουμε και φέτος αξέχαστες στιγμές. Τηλέφωνα επικοινωνίας κ.Αντώνης Βιδάλης 6976709293 , κ.Παναγιώτης Σιώτης 6980169910».

korasides_per_2_3.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares