Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 21:42

Ποδαρικό με το δεξί με νίκη-ανατροπή ο Πανναξιακός, 64-58 τον Μαρπησσαϊκό στο ανδρικό!

Ο Πανναξιακός πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, σε ένα αμφίρροπο ματς με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, επικρατώντας το μεσημέρι της Κυριακής 25 Νοεμβρίου του Μαρπησσαϊκού με σκορ 64-58.

Έχοντας στη σύνθεσή του δύο παίκτες από το παιδικό (Μανδηλαράς, Βόμβας), τέσσερις από το εφηβικό (Αρτσάνος, Κρητικός, Γρυλλάκης, Σαράντος) και πέντε από το ανδρικό (Μαγγιώρος, Πιτταράς, Αδελφουλάκος, Σορώκος, Λάσκαρης, Μαστρογιαννόπουλος), ο Πανναξιακός είχε καλό ξεκίνημα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 10 πόντους διαφορά.

Οι βιαστικές επιλογές, όμως, των παικτών του Τάσου Βάβουλα έφερε τους φιλοξενούμενους του Βαγγέλη Μουρογιάννη αρχικά να ισοφαρίσουν και στη συνέχεια με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο να καταφέρουν προηγηθούν μέχρι και με οκτώ πόντους.

Η τεχνική ποινή στον Γρηγόρη Κουτσιούκη του Μαρπησσαϊκού στο τρίτο λεπτό του τέταρτου δεκαλέπτου και οι πολύ καλές άμυνες με σωστές επιλογές στην επίθεση χάρη στον Γιάννη Μαγγιώρο (35π.) και συμπαραστάτες τους Αντώνη Πιτταρά, Γιώργο Μαστρογιαννόπουλο, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Ναξιωτών όπου έφτασαν στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα για τη φετινή περίοδο.

Να σημειωθεί, πως από την αποστολή του Μαρπησσαϊκού στη Νάξο απουσίαζε ο Θοδωρής Καζακίδης, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα για επαγγελματικές υποχρεώσεις

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδημητρόπουλος, Σαμοθράκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-18, 32-33 (ημίχρονο), 43-50, 64-58.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Τ. Βάβουλας): Κρητικός 2, Μαγγιώρος 35, Πιτταράς 7, Αρτσάνος 7, Λάσκαρης 4, Σαράντος, Γρυλλάκης 2, Αδελφουλάκος, Μανδηλαράς, Μαστρογιαννόπουλος 7, Βόμβας, Σορώκος.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγ. Μουρογιάννης): Γεωργίτσος, Μπαλιός, Κουτσιούκης 13, Χριστόφορος, Κληρονόμος 4, Σκιαδάς 11, Ρούσσος Μ. 2, Γλυνός 13, Κορτιάνος 1, Παντελαίος, Κολοβός 14, Ρούσσος Ε.

1_panax_and.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares