Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 22:51

Με πολλά οφέλη και πλούσιες εμπειρίες επέστρεψαν οι παγκορασίδες του ΑΟ Άνδρου

Με πλούσιες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές, επέστρεψαν από την Αθήνα οι παγκορασίδες του ΑΟ Άνδρου που μετείχαν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή μπάσκετ.

3_pagk_1defd.jpg

που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Πολιτείας την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Στο τουρνουά πέρα από την ομάδα των Κυκλάδων μετείχαν επίσης και οι Κρόνος Γέρακα, ΖΑΟΝ Κηφισιάς και Ρουφ 1980. Τα κορίτσια του ΑΟ Άνδρου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις παίζοντας με δυνατές ομάδες, με τον Κυριάκο Μουστάκα να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις νεαρές αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της ομάδας του στο τουρνουά επί αθηναϊκού εδάφους, ο Κυριάκος Μουστάκας τόνισε στο “SportCyclades”: «Προσπαθήσαμε να σταθούμε αντάξιοι κόντρα στους αντιπάλους μας και εκτιμώ τα πήγαμε πολύ καλά. Άλλωστε ο σκοπός των αγώνων δεν ήταν οι νίκες, αλλά οι εμπειρίες των μικρών κοριτσιών. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τις αθλήτριές μου. Και μόνο που αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες οι εμπειρίες είναι πολλές. Όπως και η τεχνογνωσία που αποκτούμε για το πώς λειτουργούν οι ομάδες της Αθήνας και το πώς διοργανώνουν τουρνουά».

Τέλος, ο Μουστάκας δεν ξέχασε να ευχαριστήσει δημόσια: «Τον προπονητή του Κρόνου Γέρακα, τον Γιώργο Γεωργακόπουλο για την πρότασή του να συμμετάσχουμε σε αυτό το τουρνουά, αλλά και στη συμβολή του ώστε να διεξαχθεί αυτό».

Στο τουρνουά της Παρασκευής, οι ομάδες έπαιξαν αγώνες διάρκειας ενός δεκαλέπτου. Ο ΑΟ Άνδρου προκρίθηκε στον τελικό νικώντας το Ρουφ 1980, όπου αντιμετώπισε τον ΖΑΟΝ. Εκεί, η αθηναϊκή ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση. Μετά το πέρας των αναμετρήσεων, έγινε ένας αγώνας μικτής ομάδας εναντίον του Κρόνου Γέρακα και στο τέλος διεξήχθησαν διαγωνισμοί με τρίποντα, βολές, μπασίματα και σουτ.

Η αγωνιστική δράση των κοριτσιών του ΑΟ Άνδρου, όμως, δεν σταμάτησε την Παρασκευή. Συνεχίστηκε και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου, όπου στο κλειστό του Μαραθώνα αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση τον τοπικό Καλλίμαχο. Παρά το γεγονός πως στην πρώτη περίοδο οι φιλοξενούμενες ήταν μπροστά με σκορ 2-10, εν τέλει ηττήθηκαν με σκορ 17-25.

Η αποστολή της ομάδας του ΑΟ Άνδρου αποτελούταν από τις: Κουλούρη, Γιαχουντή, Παπαχρήστου, Χαντάι, Λανέ Χέλμη, Φουντά Ίσσαρη, Ζαχαρώδη, Πέτσα και Νασοπούλου.

2_pagk_f45ed.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares