Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 18:08

Τα είπε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου ο Παναγιώτης Μπουζαλάκος

Σε ρυθμούς φάιναλ φορ κινούνται άπαντες στην Τήνο… Σε τέσσερις ημέρες το κλειστό γυμναστήριο του νησιού της Μεγαλόχαρης “Τήνια 1895” ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει τις τέσσερις ομάδες που θα μονομαχήσουν για την ανάδειξη του πρωταθλητή του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων για τη σεζόν 2018-19.

Η αφίσα του φάιναλ φορ ήδη από το πρωί της Δευτέρας 25ης Μαρτίου έχει κυκλοφορήσει, η ΕΣΚΚ κι αυτή με τη σειρά της έχει αναρτήσει το σχετικό δημοσίευμα με τίτλο «Η καρδιά του Μπάσκετ των Κυκλάδων 29 & 30 Μαρτίου 2019 θα χτυπάει στην Τήνο» κι όλα φαίνονται πως είναι έτοιμα για μία ακόμη γιορτή του κυκλαδίτικου μπάσκετ.

Οι άνθρωποι του οικοδεσπότη Περιστεριώνα …τρέχουν για να τα έχουν όλα στην εντέλεια, όπως και πέρυσι με τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ του εφηβικού, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου της Τήνου, ο κ. Παναγιώτης Μπουζαλάκος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, του Γιώργου Χατζημάρκου στο νησί και είχαν ένα τετ α τετ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “SportCyclades”, ο κ. Μπουζαλάκος τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια στο φετινό φάιναλ φορ και για το τουρνουά πέρυσι, γιατί από τη στιγμή που τα σωματεία δεν παίρνουν ούτε ευρώ από δήμο και περιφέρεια αυτά αποτελούν μια ανάσα. Επίσης, του επεσήμανε τα προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου και την κακοτεχνία της εταιρίας που ανέλαβε την εγκατάσταση του κλιματισμού στο γήπεδο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares