Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 22:27

Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα στις παγκορασίδες ο ΑΟ Άνδρου

Σπουδαία ημέρα η Κυριακή 23 Ιουνίου για τον ΑΟ Άνδρου που κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία των παγκορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων!

Με ένα ακόμη …δίποντο, αυτή τη φορά στο κλειστό της Μάρπησσας, οι νεαρές αθλήτριες του Κυριάκου Μουστάκα εξασφάλισαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα, τερματίζοντας πάνω από τον Περιστεριώνα Τήνου. Η Άνδρος στον κυριακάτικο αγώνα με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” επικράτησε με σκορ 45-15 και το μόνο που απομένει για να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα είναι ο αγώνας της Δευτέρας 24 Ιουνίου, πάλι στο κλειστό της Μάρπησσας, ξανά εναντίον της ομάδας της ορεινής Νάξου (σ.σ. ως τυπικά φιλοξενούμενη αυτή τη φορά) όπου πέφτει η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα αυτό είναι το πρώτο για τον σύλλογο στα έξι χρόνια παρουσίας του στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, ενώ η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί με την δεύτερη θέση στα μίνι αγόρια, την τρίτη στους παμπαίδες και την τέταρτη στο φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος στην Τήνο

Το γεγονός αυτό αξίζει συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολούνται με το σωματείο. Στην διοίκηση, στο τεχνικό τιμ για το δύσκολο έργο τους, αφού η ομάδα κάνει προπονήσεις και δίνει επίσημους εντός έδρας αγώνες στα ανοιχτά γήπεδα του “Εμπειρίκιου” και του Γαυρίου, στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδημητρόπουλος, Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 9-0, 28-9 (ημίχρονο), 36-12, 45-15.

ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ (Κυρ. Μουστάκας): Νασοπούλου 5 (1), Πέτσα 5 (1), Λεμπέση, Κουλούρη 8, Χέλμη, Γιαχούντη 2, Ίσσαρη 7, Χαντάι 6, Ζαχαρώδη, Παπαχρήστου 6, Φουντά 2, Λανέ 4.

ΑΠΑΣ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Παν. Αθανασιάδης): Μαθιάσου 4, Χουζούρη Καλ. 11, Κωστούλα, Καρούση, Ξενάκη, Μαργαρίτη.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares