Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 00:24

Προσθέτει εμπειρία με Γιάννη Προδρόμου ο ΑΠΑΣ

Με έναν παίκτη που ξεχωρίζει για το πάθος και την εμπειρία στο χώρο της Α2 εθνικής κατηγορίας ήρθε σε συμφωνία ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Ο λόγος για τον Γιάννη Προδρόμου που την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Καβάλας, ενώ πριν αγωνιστεί στην ομάδα της Βορείου Ελλάδος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Αρκαδικό.

Ο Γιάννης Προδρόμου γεννήθηκε στις 26/2/1987 στη Βέροια και έχει ύψος 1.96. Είναι φόργουορντ και οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα και Κιρτσχάιμ, Αρκαδικός Τρίπολης, Καβάλα.

Ο Προδρόμου έρχεται στους πρωταθλητές Κυκλάδων για να προσθέσει την πλούσια εμπειρία του από την Α2 εθνική κατηγορία, στο ταλέντο και την ορμή που ήδη υπάρχει στην ομάδα της ορεινής Νάξου εν όψει της παρθενικής της εμφάνισης στην Γ’ εθνική κατηγορία.

Εκτός όμως του πρώην παίκτη της Καβάλας, οι ορεινοί βρίσκονται κοντά και στην απόκτηση ενός ακόμη γκαρντ που κι αυτός αγωνίζονταν σε ομάδα της Μακεδονίας, ενώ ψάχνονται για την απόκτηση ενός σέντερ. Όλοι αυτοί βέβαια με σκοπό να μένουν μόνιμα στη Νάξο και να μην χρειάζεται να μετακινούνται συνεχώς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares