Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 23:43

Αποδεσμεύτηκε από ΑΠΑΣ ο Καλαβρός, οδεύει προς Πανναξιακό

Τέλος εποχής για τον Παναγιώτη Καλαβρό στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου στην αποδέσμευση του έμπειρου γκαρντ με τον ίδιο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανναξιακό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Έτσι όλα δείχνουν πως μετά από ένα χρόνο παρουσίας με τους “ορεινούς” που κέρδισε την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, επιστρέφει στον ΠΑΟΝ, προκειμένου να ενισχύσει το ανδρικό τμήμα του συλλόγου στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Ο Καλαβρός αποτελεί ένα από τα μέλη των “fantastic4” όπου μαζί με τον Νίκο Μυλωνά, τον Σπύρο Μάκαρη και τον Παναγιώτη Πολίτη είχαν κάνει πέρυσι το τεράστιο βήμα και μετακινήθηκαν στα …απέναντι αποδυτήρια του ΔΑΚ Νάξου.

IMG-22081e4ae9122f54ba4a8095a0ae41c4-V_c1d08.jpg

Όσοι δεν γνωρίζουν τον Καλαβρό, πρόκειται για έναν αθλητή που οι συμπαίκτες του τον χαρακτηρίζουν “ιδανικό συμπαίκτη”. Τους παρακινεί με τις φωνές του να τρέξουν για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη, ενώ είναι ο εμψυχωτής ακόμη και στα αποδυτήρια.

Αποτελεί ένα …πολυεργαλείο του μπάσκετ. Αν και “αθόρυβος” ο 35χρονος γκαρντ κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι ο παίκτης που θέλει να έχει κάθε προπονητής στην ομάδα του. Μπορεί να μην …γράφει το όνομά του σε πολλές στατιστικές κατηγορίες, αλλά ακόμη και ελάχιστα λεπτά να πατήσει παρκέ έχει το ταλέντο να “μπαλώνει τρύπες” αναλόγως που θα τον χρειαστεί η ομάδα του.

Να σημειωθεί πως ο Καλαβρός, δεν είναι μόνος που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της ορεινής Νάξου. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν κι επίσημα από τον σύλλογο και άλλοι αθλητές που δεν θα ανήκουν στο ρόστερ της νέας σεζόν και θα αναζητήσουν αλλού την τύχη τους.

Kalavros_1fgdgfdgfgdf_04a1e.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares