Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2019 20:27

Σταύρος Χονδρόπουλος ο …έκτος για ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Στην ανακοίνωση της έκτης της μεταγραφής προχώρησε η διοίκηση του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Κάτοικος Νάξου κι επίσημα για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Σταύρος Χονδρόπουλος, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία (!) φορά το ρεπορτάζ του “SportCyclades” από τις 6 Αυγούστου.

Ο Αλεξανδρουπολίτης γκαρντ τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ όπου και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα της 20ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ, Καβάλα, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου της ορεινής Νάξου:

«Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργαςίας του με τον Σταύρο Χονδρόπουλο. Ο SG/SF αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στην Β’ Εθνική μετρώντας μια άνοδο στην Α’2 με την Καβάλα και την κατάκτηση της πέμπτης θέσης με την ιστορική ομάδα της ΧΑΝΘ, όντας βασικός πυλώνας και των δυο ομάδων.

Καλώς ήρθες Σταύρο! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την πετυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!».

Έτσι, μετά τους Γιάννη Μαγγιώρο, Βασίλη Καραγιάννη, Γιάννη Προδρόμου, Θανάση Κοντσέ και Αλέξανδρο Δίπλαρο η μεταγραφή που απομένει να ανακοινωθεί είναι αυτή του Δημήτρη Ζαφειρούδη για να κλείσει όπως όλα δείχνουν το ρόστερ των νεοφώτιστων στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των πρωταθλητών Κυκλάδων, το μοναδικό πρόβλημα για τον Θοδωρή Αλμπάνη ακούει στο όνομα Νίκος Μυλωνάς. Ο έμπειρος σέντερ συνεχίζει το συντηρητικό πρόγραμμα λόγω του τσιμπήματος που νιώθει στην γάμπα, όπως έχουμε προαναφέρει σε παλιότερο ρεπορτάζ, ενώ αύριο Δευτέρα 2/9 αναμένεται στο νησί της Αριάδνης ο Γιάννης Προδρόμου, ο οποίος θα πάρει μέρος στην απογευματινή (5μ.μ.) προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares