Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 22:03

Νάσος Σαλιάρης: Ο Αίαντας Αυλίδας πάει στη Νάξο για το καλύτερο δυνατό κόντρα στον ΑΠΑΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε από σήμερα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου γίνεται το πρώτο τζάμπολ της νέας αγωνιστικής σεζόν και η ημερομηνία αυτή θα πρέπει να μείνει για πάντα χαραγμένη στα μέλη του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, καθώς θα είναι η πρώτη εμφάνιση στην ιστορία της ομάδας της ορεινής Νάξου στις εθνικές κατηγορίες.

 64822223_1262063340640958_664500074268590080_n_5fc42.jpg

Ιστορικής όμως σημασίας θα είναι το παιχνίδι και για τον πρώτο αντίπαλο των περυσινών πρωταθλητών Κυκλάδων. Ο Αίαντας Αυλίδας από την Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, στη Γ’ εθνική κατηγορία αποδεχόμενος την πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, παίρνοντας τη θέση του Λοκρού Αταλάντης μετά από αλλεπάλληλες ανακατατάξεις. Ο νεαρός προπονητής του συλλόγου της Βοιωτίας, ο Νάσος Σαλιάρης λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει η ομάδα στη Νάξο για το ματς της πρεμιέρας, παραχώρησε συνέντευξη στο “SportCyclades”, το οποίο ευχαρίστησε δημόσια: «Είναι χαρά μας που φιλοξενούμαστε στον ιστότοπό σας και ευχαριστούμε για την πρόσκληση»

IMG_1239_78fd7.jpg

Παράλληλα, η διοίκηση του σωματείου μέσω του “SportCyclades” και του συνεργάτη μας από την Αθήνα, του Ιωάννη Νοταρά θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Χαλκιδέων κ. Ελένη Βάκα, την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ κ. Ελένη Αϊδίνη και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δημοτικού Διαμερίσματος Αυλίδας, για τη στήριξη που τους προσέφεραν όσον αφορά την αναμόρφωση του Κλειστού Γυμναστηρίου. Επίσης, την εταιρία «ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ Α.Ε.» και προσωπικά τον κ. Κωσταντάκη για τη στήριξή του, καθώς κάλυψε εξ ολοκλήρου τις μετακινήσεις του συλλόγου. Όπως άλλωστε δηλώνουν: «Είμαστε πολύ τυχεροί και ευγνώμονες για αυτή τη συνεργασία».

 64613427_1262931363887489_5222141806245838848_n_58c8b.jpg

  -Μετά από ένα …ντόμινο ανακατατάξεων, ήρθε η σειρά του Αίαντα Αυλίδας να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΟΚ για συμμετοχή στην Γ’ εθνική. Ποιος είναι πλέον ο στόχος της ομάδας;

«Η τιμητική πρόσκληση-πρόκληση της ΕΟΚ, για συμμετοχή του Αίαντα Αυλίδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ήταν το επιστέγασμα της εξαιρετικής περσινής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, όπου τερματίσαμε στη δεύτερη θέση πίσω από το ΧΒΑ. Ο Αίαντας Αυλίδας στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, κατάφερε να προβιβασθεί από τη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ, στη Γ’ εθνική κατηγορία. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί άθλο. Στόχος μας για την αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει, είναι να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, με τη δική μας φιλοσοφία και αρχές, που μας οδήγησε ως την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Έχουν γίνει κάποιες στοχευμένες προσθήκες στο ρόστερ, με γνώμονα τη δίψα και την αγάπη που έχουν τα συγκεκριμένα παιδιά για το άθλημα και που μπορούν να υπηρετήσουν τη φιλοσοφία μας. Κατά βάση η ομάδα αποτελείται από αθλητές της ευρύτερης περιοχής και αυτό ήταν στοίχημα για εμάς, να στηρίξουμε δηλαδή τους αθλητές, που μας οδήγησαν ως εδώ. Κάθε παιχνίδι για εμάς θα είναι τελικός και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίζουμε. Στο τέλος της χρονιάς θα φανεί αν το πλάνο μας ήταν στη σωστή κατεύθυνση ή όχι. Εμείς πάντως είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε σε κάθε ματς, για κάθε κατοχή μπάλας».

 64845238_1262924887221470_5970745277269671936_n_b3958.jpg

- Η τοπική κοινωνία της Αυλίδας θεωρείς σας έχει στηρίξει όσο ποντάρατε στην προσπάθεια ώστε η ομάδα να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο;

«Από τη στιγμή που μας κοινοποιήθηκε επίσημα η πρόσκληση συμμετοχής στη Γ’ εθνική, επιδοθήκαμε σε έναν αγώνα δρόμου άνευ προηγουμένου. Η στήριξη από την τοπική κοινωνία της Αυλίδας ήταν συγκινητική και την ευχαριστούμε γι’ αυτό. Η στήριξη των κατοίκων και επιχειρηματιών της Αυλίδας αποτελεί επιβράβευση του έργου που επιτελείται, όχι μόνο στην ανδρική ομάδα, αλλά και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε, είναι πως θα κάνουμε τα πάντα, για να φανούμε αντάξιοι της στήριξής τους και πως θα εκπροσωπήσουμε επάξια την Αυλίδα, στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας».

- Πέραν των αγώνων στην Αθήνα, έχετε να αντιμετωπίσετε και ομάδες σε νησιά. Το κόστος για τις μετακινήσεις σας είναι υψηλό. Μήπως θα ήταν καλύτερα ο Αίαντας να ζητούσε να συμμετέχει σε όμιλο του Βορρά που είναι πιο κοντά οι αποστάσεις;

«Ο Αίαντας Αυλίδας αντικατέστησε τον Λοκρό Αταλάντης, ο οποίος είχε εξ αρχής τοποθετηθεί στον 2ο όμιλο. Εκτιμούμε πως αν είχαμε τοποθετηθεί σε όμιλο του Βορρά, το κόστος θα ήταν παρόμοιο, καθώς θα απαιτούνταν να ταξιδεύουμε κάθε δεύτερη Κυριακή με λεωφορείο και να διανύουμε αποστάσεις πέραν των τριών ωρών. Οπότε νομίζω πως δεν θα υπήρχε διαφορά».

64975954_1262843363896289_8317285292046286848_n_b5aa3.jpg

- Μία από αυτές τις μετακινήσεις και μάλιστα και οδικώς και ακτοπλοϊκώς είναι αυτή στη Νάξο, όπου αντιμετωπίζετε στην πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” . Τι προσδοκείς για το συγκεκριμένο παιχνίδι; 

«Η Νάξος φημίζεται για την φυσική ομορφιά και τις υπέροχες παραλίες της, όμως εμείς δεν ερχόμαστε στο νησί για “τουρισμό”. Η αλήθεια είναι πως εμείς ξεκινήσαμε την προετοιμασία γνωρίζοντας πως θα αγωνισθούμε και φέτος στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Η πρόσκληση όμως της ΕΟΚ άλλαξε τα σχέδια μας και κληθήκαμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ Γ’ Εθνικής. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι ακόμα και προσπαθούμε να προσθέσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως προπόνηση με προπόνηση, παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” έχει προχωρήσει σε προσθήκες ποιοτικών παικτών. Επίσης διαθέτει έναν προπονητή με ιδέες και βαθιά γνώση του αθλήματος. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες στο παιχνίδι τους και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε εντός του γηπέδου. Σίγουρα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως εμείς θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί, εντός των τεσσάρων γραμμών. Ελπίζουμε πως ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, να παρακολουθήσει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” χωρίς τραυματισμούς και θα χαρούμε να τους ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον δεύτερο γύρο».

 ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΑΥΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares