Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 13:14

Δημήτρης Αποσκίτης: Συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά κόντρα στον ΑΠΑΣ

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση Ιλίου και ήττα στην πρεμιέρα (82-76) αποτελεί παρελθόν για τον Μίλωνα και στην ομάδα της Νέας Σμύρνης κινούνται άπαντες σε ρυθμούς ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου φιλοξενούν (1:30 μ.μ.) στο κλειστό “Κροίσος Πέρσης” τους περυσινούς πρωταθλητές Κυκλάδων με στόχο να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής.

Ο πολύπειρος προπονητής του Μίλωνα, όμως, ο Δημήτρης Αποσκίτης δεν παύει να αναγνωρίζει τις δυσκολίες αυτής της αναμέτρησης και να κρούει συνεχώς τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του. «Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας αγωνίζεται ενάντια τα Φανάρια Νάξου, μία ομάδα που αντιπροσωπεύει ένα ολόκληρο νησί αγαπημένο», δήλωσε χαρακτηριστικά στο “SportCyclades” ο Δημήτρης Αποσκίτης και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε:

« Έχω μιλήσει αρκετές φορές ήδη και με τον προπονητή και με τους ανθρώπους του Νάξου και κάνουν μια πάρα πολύ καλή δουλειά συγκροτημένη με στόχο την καθιέρωση τους στα μπασκετικά δρώμενα. Σίγουρα είναι πολύ καλή ομάδα, κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα σαράντα λεπτά και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Και κατέληξε: «Είναι σίγουρο ότι το παιχνίδι θα γίνει σε ένα γεμάτο γήπεδο με καταπληκτικό κλίμα όπως συνήθως γίνεται στα παιχνίδια του Μίλωνα. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι».

Αγωνιστικά, ο Αποσκίτης πέραν των τραυματιών Γιώργου Μπελίτση και Γιώργου Μόσορα, που ναι μεν έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά δεν είναι απολύτως έτοιμοι, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα του με την ίδια …συνταγή της περασμένης Κυριακής στο Ίλιον.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares