Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 10:36

Νίκη για Πανναξιακό στην Σαντορίνη επί Πανιωνίου στο παιδικό!!!

basket-paidon-panionios-pannaxiakos-1-28-1-2012

Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το Σαββάτο στις 16:00 ο Πανιώνιος Σαντορίνης στο Παιδικό αντιμετώπισε την ομάδα του Πανναξιακού, όπου η ομάδα της Σαντορίνης ηττήθηκε με το σκορ 06 - 96.

William Hill Poker

Από την 1η Περίοδο η ομάδα του Πανναξιακού ήταν η κυρίαρχη μέσα στο γήπεδο και έκλεισε με 0 - 21. Η 2 η περίοδος  ξεκίνησε με την  ομάδα του Πανναξιακού να συνεχίζει να είναι καταιγιστική στο παιχνίδι της και να επιτρέπει με την δυνατή του άμυνα στο Πανιώνιο να βάλει μόλις ένα καλάθι και να πηγαίνουν στο ημίχρονο με το σκορ στο 02 - 48.

Ξεκινώντας το 2ο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του Πανιωνίου, ο Πανναξιακός συνέχισε να παίζει δυνατά σε επίθεση και άμυνα δεν επέτρεψε στο Πανιώνιο σε αυτήν την 3η περίοδο να βάλει ούτε πόντο και έκλεισε με 02 - 78.

Στην τελευταία 4η περίοδο το μόνο που κατάφεραν τα παιδιά του Πανιωνίου ήταν να βάλουν 4 πόντους και ο Πανναξιακός άλλους 14 πόντους και να τελειώνει το παιχνίδι υπέρ τις ομάδα του Βάβουλα Αναστάσιου με 06 - 96.

Να σημειώσουμε ότι ο κόσμος στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ ήταν αρκετός που παρακολούθησε τα παιχνίδια και χειροκρότησε τις ομάδες.

basket-paidon-panionios-pannaxiakos-28-1-2012

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.: ΡΟΥΣΣΟΣ. ΓΚΟΥΦΑΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΜΑΡΚΟΖΑΝΝΕΣ ,ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ, ΛΙΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΚΑΡΚΑΝΗΣ,
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ, ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ, ΚΟΝΤΕΣ(C), MAΝΩΛΑΣ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.: ΠΡΕΚΑΣ ΜΗΝΑΣ

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ.: ΒΑΡΣΟΣ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Δ, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Π, ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ, ΔΑΒΙΛΑΣ, ΑΡΤΣΑΝΟΣ, ΒΑΘΡΟΚΟΚΟΙΛΗΣ, ΚΑΛΟΓΕΙΤΟΝΑΣ, ΚΟΚΚΟΛΙΟΣ, ΚΟΝΤΕΣ (C),  ΜΑΝΩΛΑΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.:
ΒΑΒΟΥΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

William Hill Poker

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares