Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 12:41

Παπαδημητρόπουλος: Φεύγω γεμάτος κι ευτυχισμένος από τις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ

Η ζωή είναι σαν ένα παραμύθι. Άλλες φορές έχει κακιά ιστορία άλλες καλή… Μα έχει μια διαφορά με τα παραμύθια... Σε κάθε τέλος, έχει μια νέα αρχή… Στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο κλειστό “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου” έμελλε να γραφτεί ο επίλογος της λαμπρής καριέρας του Σαντορινιού διαιτητή Κωνσταντίνου Παπαδημητρόπουλου στις εθνικές κατηγορίες.

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΣΚ Κυκλάδων πήρε την απόφαση να… κρεμάσει την σφυρίχτρα του και να ασχοληθεί με τα νέα του καθήκοντα, καθώς και τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ παρέα με τους πολύ καλούς του φίλους που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στο νομό.

Φίλοι, οι οποίοι αν και δεν μπορούσαν να παραβρεθούν στο τελευταίο του “αντίο” από τα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών, ήταν με την σκέψη τους κοντά του και η έννοια τους πως πήγε στο τελευταίο ματς ήταν έκδηλη.

PAPADIMITROPOULOS NOTARAS

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο για να καλύψει το γεγονός από κοντά.

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που έφτασε στο τέλος του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 43χρονος ρέφερι και πρόσθεσε: «Δέκα υπέροχα μοναδικά χρόνια στο χώρο της διαιτησίας στις εθνικές κατηγορίες όπου γνώρισα πολύ σπουδαίους ανθρώπους του χώρου και απέκτησα γνώσεις και όμορφες εμπειρίες. Έκανα πολλούς νέους φίλους απ' όλη την Ελλάδα. Γνώρισα και έπαιξα σε αρκετά γήπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Φεύγω “γεμάτος” από την διαιτησία στα εθνικά, αλλά θα προσφέρω πάντα στο μπάσκετ που αγαπάω τόσο πολύ από άλλο πόστο πάντα μέσα στα γήπεδα».

Και κατέληξε στέλνοντας τις ευχαριστίες τους προς τα πρόσωπα που ο ίδιος επιθυμεί: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον μέντορά μου και δάσκαλο που πίστεψε σε εμένα και πιστεύω ότι το δικαίωσα για την εμπιστοσύνη του αυτή τον κ. Δούκα Μιχάλη. Να ευχαριστήσω τον καθηγητή διαιτησίας κ. Κώστα Κορομηλά για την πολύχρονη και κατατοπιστική πάντα επιμόρφωση που μου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια. Να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους και την πολύτιμη στήριξη τους προς το πρόσωπο μου την διοίκηση της ΟΔΚΕ και τον πρόεδρο κ. Μπούσια Κώστα. Τον επίτιμο πρόεδρο της ΟΔΚΕ, τον κ. Τσακαμίλη Ανδρέα, τον πρώην γραμματέα της ΟΔΚΕ κ. Νίκο Ιωάννου και στο τέλος τον πολύτιμο φίλο και συνάδελφο Γιώργο Ηπιώτη».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares