Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 22:32

Προέχει η εθνική Κροατίας και αν προλάβει ίσως βουτιές στη Νάξο για τον Μάριο Χεζόνια

Νάξος. Ένας προορισμός που ενδείκνυται για όσους θέλουν να συνδυάσουν ξεκούραστες διακοπές με πολλές δραστηριότητες και βραδινή διασκέδαση.

Χάρη στη μακρά ιστορία και τη γεωμορφολογία, το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων προσφέρει αναρίθμητες επιλογές στους επισκέπτες: πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, μαγευτικές παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα!

Κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει αρκετούς επώνυμους και μη επισκέπτες όπου μετά το πέρας των -κυρίως- καλοκαιρινών διακοπών τους αφιερώνουν κείμενα με τις ανάλογες φωτογραφίες στα προσωπικά προφίλ των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Έναν τέτοιο επώνυμο και μάλιστα δημοφιλή καλαθοσφαιριστή θα είχε την χαρά να φιλοξενήσει το νησί της Αριάδνης αυτό το καλοκαίρι, αλλά ας όψεται η κλήση του στην εθνική. Ο λόγος; Για τον Μάριο Χεζόνια!

Xezonia 12432

Και γιατί λέμε «θα είχε» κι όχι «θα έχει»; Η παρουσία του πρώην προέδρου του Πανναξιακού ΑΟΚ και γνωστού για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, του Στάθη Κρητικού στην Αθήνα ώστε να …γεμίσει τις μπαταρίες του εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν που τον περιμένει μεγάλο ζόρι στην εργασία του, τον έφερε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

Εκεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού, είχε την ευκαιρία να συναντήσει από τον κοντά τον Κροάτη φόργουορντ του “τριφυλλιού”, να φωτογραφηθεί μαζί του και δεν δίστασε μεταξύ σοβαρού κι αστείου μαζί με τον πολύ καλό του φίλο, τον 22χρονο αθλητή του κυπελλούχου Ελλάδος, τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο οποίος έρχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι στη Νάξο και τη λατρεύει πολύ, να του προτείνουν από κοινού να επισκεφθεί το νησί της Αριάδνης το καλοκαίρι.

Μάριο Χεζόνια Γιώργος Καλαϊτζάκης

Ο Χεζόνια, μπορεί να χάρηκε για την πρόταση αυτή, δεν την απέκλεισε, ωστόσο η πρόσφατη κλήση του 26χρονου (25/2/1995) άσου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για να συμμετάσχει σε ένα προολυμπιακό τουρνουά, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Τυνησία, Βραζιλία, Γερμανία, Ρωσία και Μεξικό, έβαλε τη Νάξο στο πίσω μέρος του μυαλού του για ενδεχόμενη άφιξή του άλλη χρονική περίοδο.

Η επιστροφή του Κροάτη σταρ στην εθνική μετά από μία γεμάτη πενταετία όπως είναι ηλίου φαεινότερων έχει ενθουσιάσει τον παίκτη, ο οποίος θέλει να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια και δεν βλέπει την ώρα να φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο θέλοντας να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα με μία ιδιαίτερη ανάρτησή του στο twitter έδειξε πόσο χαρούμενος είναι για γεγονός αυτό αναρτώντας μία φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό, στην οποία απεικονίζεται με την φανέλα των “πρασίνων” και με φόντο πίσω του την σημαία της εθνικής Κροατίας.

xezonia croatia tweet

Κάτι που σημαίνει πως η επιβλητική Πορτάρα δεν γίνει ποστ του “SuperMario” σε κάποια από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media. Tουλάχιστον για φέτος…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares