Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 20:42

Εκλογές με αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του ΑΠΑΣ Νάξου [pics]

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται όπως λέει η παροιμία και στον ΑΠΑΣ Νάξου ''τα φανάρια'' έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι με την συμμετοχή και πολύ περισσότερο με την δυναμική που παρουσιάστηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Τα μέλη που έθεσαν εκ νέου υποψηφιότητα, σε συνδυασμό με ισχυρούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες του νησιού που μπήκαν για πρώτη φορά στο διοικητικό σχήμα, συνθέτουν μία διοίκηση που μπορεί να εγγυηθεί για την ανοδική πορεία του συλλόγου.

Άλλωστε, η συμμετοχή στη Β΄ Εθνική σε επίπεδο ανδρών σε συνδυασμό με την πρόσφατη κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος καταδεικνύουν ότι ο ΑΠΑΣ έχει πλέον ανεβάσει του επίπεδο του σε όλα τα τμήματα και πρέπει να στηριχθεί σε μία ισχυρή διοίκηση που θα μπορεί να παρέχει τα εχέγγυα ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει ακάθεκτος την ανοδική πορεία.

Όσο αφορά την εκλογική διαδικασία, το παρών έδωσαν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός, που συνοδεύτηκε από τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βαγγέλη Κατσαρά.

Επίσης, με την ψήφο του τίμησαν τον σύλλογο ο Έπαρχος Νάξου κ. Μαργαρίτης και  ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου κ. Καπούνης.

Επίσης, στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν πρόεδροι και εκπρόσωποι σχεδόν από όλα τα σωματεία του νησιού. Τον ΠΑΣ Νάξου που είναι ένα σωματείο που έχει στενή σχέση με τον ΑΠΑΣ, οι κ.κ. Κρητικός και Κουτελιέρης, τον Πανναξιακό Α.Ο. ο πρόεδρος Πολυχρονάκος, τον ΑΜΣ Φιλωτίου η αντιπρόεδρος κα. Μουστάκη και τον Πανναξιακό ΑΟΝ ο πρόεδρος κ. Γιαννάκης.

Αύριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και το νέο 11μελές διοικητικό σχήμα του συλλόγου.

Οι υποψήφιοι ήταν:

  1. ΑΝΕΒΛΑΒΗ ΜΑΡΣΟΥΛΑ
  2. ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  3. ΒΕΝΙΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  4. ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  5. ΚΟΥΤΕΡΙΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
  6. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΛΩΡΙΟΣ
  7. ΛΙΑΓΚΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
  8. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
  9. ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
  10. ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  11. ΠΕΤΡΑΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
  12. ΣΥΡΙΑΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Φωτογραφίες από την ψηφοφορία:

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares