Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 07:10

Νίκος Μυλωνάς: Ευχαριστώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας

Μετά τον ΑΠΑΣ Νάξου που μίλησε με τα θερμότερα λόγια για την αποχώρηση του Νίκου Μυλωνά, ο έμπειρος αθλητής εξέφρασε και εκείνος με τη σειρά του τα θετικά συναισθήματα, μέσω αναρτήσεως του στο Facebok. 

Αναλυτικά, ο Νίκος Μυλωνάς έγραψε:

Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τον συλλογο και τα μελη του ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ " Τα Φανάρια" για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ειμαι μελος αυτης της προσπαθειας. Ιδιαιτερα τους Μανώλης Ι. Μπαρδάνης και Γιώργος Ατσαλίνος για την επιμονή τους και τους στοχους που εθεσαν απο την πρώτη στιγμή για την δημιουργια μιας ομαδας με στοχο την αναπτυξη του μπασκετ στο νησι της Ναξου. Ευχαριστω ολους τους προπονητες που συνεργαστηκα και ιδιαιτερα τον coach Marios Onasoglou Panagiotis Athanasiadis σε ολη την διαρκεια αυτης της προσπαθειας.
Ευχομαι καλη δυναμη σε ολη την ομαδα να ειναι υγιεις πανω απο ολα και να πραγματοποιησουν τους στοχους τους. Δεν θα μπορουσα να ξεχασω ιδιαιτερα τους φιλους μου και συμπαιχτες μου ολα αυτα χρονια Spiros Makaris και Politis Panagiotis (με τον Panagiotis Kalavros θα ειμαστε μαζι φετος???!!!) με τους οποιους προσπαθησαμε εντος και εκτος γηπεδων πανω απο ολα να ευχαριστιομαστε μεσα απο το παιχνιδι , πραγματικα να ειναι δυνατοι και να βοηθησουν την ομαδα να φτασει οσο πιο ψηλα μπορει.

Ο Νίκος Μυλωνάς έχει ακόμα να προσφέρει πολλά στο μπάσκετ της Νάξου και αυτό που μένει πλέον είναι να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας που τον θέλει να επιστρέφει στον Πανναξιακό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares