Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 08:14

Πρωταθλητές Σαντορίνης

basket aponomi 2012 panionios 5

Έναν συναρπαστικό τελικό είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου Θήρας το απόγευμα της τετάρτης 30 Μαΐου.

Οι δύο φιναλίστ του πρωταθλήματος ΔΑΠΠΟΣ 2011-2012 Πανιώνιος ΓΣ Σαντορίνης και Επαλαίμαχοι αγωνίστηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος και προσέφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στους παρευρισκόμενους.

Οι δύο ομάδες έδειξαν μαχητικότητα και παρουσίασαν τόσο αγωνιστικό όσο και ηθικό επίπεδο με αποτέλεσμα δικαίως να κατατάσσονται ως οι καλύτερες ομάδες για αυτή τη χρονιά.

Η νίκη στον τελικό του πρωταθλήματος για την ομάδα μας, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών του συλλόγου, αλλά κυρίως επιβράβευση για τους πρωταγωνιστές τις ομάδας μας, τους ίδιους τους αθλητές και τον προπονητή κ. Κατικαρίδη Δημήτρη που δημιούργησε την ομάδα από την αρχή και την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Άλλη μια επιτυχία για την ομάδα μας, ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον διαγωνισμό τριπόντων από τον δικό μας Καραπτσιά Γιώργο που σκόραρε τα περισσότερα τρίποντα στον διαγωνισμό επιδεικνύοντας τις δυνατότητες της ομάδας και σε αυτό τον τομέα.

basket aponomi 2012-0

Οι επιτυχίες του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης για αυτή την χρονιά δεν σταματούν εδώ αφού τρεις από τους αθλητές του συλλόγου μας, επιλέχθηκαν στην μεικτή ομάδα της αεροπορίας για το πρωτάθλημα στρατού.

Η προσπάθεια που γίνεται στους κόλπους της ομάδας μας είναι σοβαρή και θα είναι συνεχείς. Τώρα το βάρος ρίχνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας, που θα ξεκινήσουν στις 18 Ιουνίου για το καλοκαίρι του 2012.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τους διαιτητές, τους υπεύθυνους της γραμματείας και τους υπαλλήλους του ΔΑΠΠΟΣ που χωρίς την συμβολή τους δεν θα γινόταν το πρωτάθλημα.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

paros-adonis

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares