Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:41

Διήμερο (23,24/10) φιλικών στην Αθήνα ο Πανναξιακός ΑΟΚ

“Γεμάτο” θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο (23,24/10) για το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Πανναξιακού ΑΟΚ. Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης θα μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει δύο φιλικά εν όψει της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων.

prop paok 4

Tη στιγμή που η προετοιμασία συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς, όπως φαίνεται κι από τις φωτογραφίες της βραδινής προπόνησης της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης”, ο φιλόδοξος σύλλογος θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα, για να αντιμετωπίσει τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω και τον Αίολο Ταύρου.

Το φιλικό με το σωματείο των δυτικών προαστίων θα γίνει το Σάββατο 23 του μήνα στις 5:30 μ.μ. και είναι ευκαιρία για τον Πανναξιακό να μετρήσει τις δυνάμεις του κόντρα στην ομάδα που στον πάγκο της κάθεται ο παλιός προπονητής του ΠΑΟΝ, ο Δημήτρης Δαμιανίδης, ενώ στο ρόστερ της έχει τους δύο Αξώτες καλαθοσφαιριστές, τον Νίκο Αρτσάνο και τον Νίκο Ναυπλιώτη. Ο Θεμιστοκλής αγωνίζεται στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚ Αττικής και κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα αύριο Πέμπτη 21 Οκτωβρίου με αντίπαλο την Άμιλλα Περιστερίου στις 9:30 μ.μ.

prop paok 3

Την Κυριακή η ναξιώτικη ομάδα θα παίξει στον Ταύρο κόντρα στον τοπικό Αίολο στις 1:30 μ.μ. κι έκτοτε η αποστολή θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκός για να επιστρέψει στη βάση της. Ο Αίολος με προπονητή τον Στέλιο Κλήμη παίζει στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΣΚ Αττικής και τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετράει μία νίκη (επί του Ιωνικού ΝΦ με σκορ 57-50), μία ήττα (από τον Αθηναϊκό με σκορ 75-52), ενώ αυτή την Δευτέρα (25/10) θα εκτίσει το ρεπό του.

Αυτά είναι τα δύο πρώτα τεστ για τον Πανναξιακό, με τον τεχνικό των “κυανόλευκων”, τον Μάριο Ονάσογλου να έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις δοκιμές και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα σχετικά με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

prop paok 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares