Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 15:46

Ακόμη και 2ος στα μπαράζ μπορεί να ανέβει στη Γ’ εθνική ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Οι φήμες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα στα μπασκετικά στέκια φαίνεται πως άρχισαν να παίρνουν απτή μορφή… Ο ΒΑΟΛ Χίου είναι πολύ πιθανό να μην πάρει μέρος την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής, κάτι που σημαίνει πως στην τέταρτη την τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών θα ανέβει κι ο δεύτερος από τους αγώνες μπαράζ.

Έτσι παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανναξιακό ΑΟΚ να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από πέντε χρόνια μιας και ο ΒΑΟΛ είναι πολύ πιθανό να κάνει εθελούσια έξοδο από τον 2ο  όμιλο της Γ’ εθνικής στα τοπικά πρωταθλήματα, οπότε η θέση αυτή θα καλυφθεί από τον δεύτερο των αγώνων μπαράζ.

Κάτι που σημαίνει ότι εφόσον οι πρωταθλητές Κυκλάδων δεν καταφέρουν να βγουν πρώτοι στον όμιλο θα πρέπει να κυνηγήσουν τουλάχιστον τη δεύτερη θέση στα τρία παιχνίδια που έχουν να δώσουν στην πρωτεύουσα από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, που θα τους χαρίσει το εισιτήριο για την άνοδο στην Γ’ εθνική.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η προκήρυξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο άρθρο 4:

2022 06 08
“Τυχόν κενή θέση στον όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, που αφορά ομάδα προερχόμενη από Τοπική Επιτροπή, θα καλυφθεί από τον δεύτερο (2ο) του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στη Γ’ Εθνική και μόνον”.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares