Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 22:18

Ρουμελιώτης: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στο φαβορί της Κατηγορίας»

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο Προπονητής του ΑΠΑΣ για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο, ιστορικό , Μίλωνα που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Νάξου το Σάββατο 12-11-2022 και ώρα 18:00.

Ο Κος Ρουμελιώτης δήλωσε ότι στην ομάδα του έμεινε πικρία από το παιχνίδι απέναντι στη Μύκονο καθώς η ομάδα δεν πήρε αυτό που άξιζε, εστίασε στην αγωνιστική απραξία των τελευταίων 15 ημερών (σσ το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στην Αχαγιά αναβλήθηκε) αλλά υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν για κάθε κατοχή απέναντι στο μεγάλο φαβορί , τον Μίλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κόουτς Ρουμελιώτη:

"Αντιμετωπίζουμε ένα ιστορικό σύλλογο με μεγάλη ιστορία στα αθλήματα που καλλιεργεί , αλλά και με ιδιαίτερη μπασκετική κουλτούρα. Ο Μιίλωνας μόνο τυπικά είναι ομάδα Β Εθνικής, έχει ρόστερ Α2, με δύο τουλάχιστον ικανότατους παίκτες σε κάθε κάθε θέση, με πολύ καλή προπονητική καθοδήγηση από ένα έμπειρο και άξιο προπονητή, αλλά και ένα πολύ καλά οργανωμένο προπονητικό σταφ.

Δίκαια είναι στη πρώτη θέση και του χρόνου πιστεύω θα αγωνίζεται στη Α2. Εμείς από την πλευρά μας παρά τα πολλά προβλήματα μας δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε εκτός ρυθμού γιατί έχουμε να αγωνιστούμε 15 μέρες , αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα .

Θέλουμε να μείνουμε πιστοί σε αυτό που έχουμε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα , να ξεπερνάμε τα όρια μας σε κάθε προπόνηση σε κάθε αγώνα. Έχουμε μια πίκρα από το παιχνίδι της Μυκόνου , γιατί πιστεύω δεν πήραμε ότι αξίζαμε. Αγωνιζόμαστε με το φαβορί της κατηγορίας θα παλέψουμε για κάθε κατοχή, δημιουργώντας την δική μας μπασκετική κουλτούρα στην προσπάθεια μας να καθιερώσουμε τον Α.Π.Α.Σ σαν υπολογίσημη δύναμη στις Εθνικές Κατηγορίες."

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares