Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 15:41

Ο Άρης Σύρου πήρε το ντέρμπι με τον Περιστεριώνα και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στο final four

Ο Άρης Σύρου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για τον πρώτο όμιλο επί του Περιστεριώνα με 79-61 και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο final four του πρωταθλήματος των ανδρών.

Η ομάδα του Αριστοτέλη Παπαναστασίου υπερκάλυψε τη διαφορά των δύο πόντων που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι, καθώς επικράτησε με 18 και έβαλε πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τήνου, καθώς το κλειστό της Σύρου παραμένει κλειστό και τα παιχνίδια του ανδρικού πρωταθλήματος δεν μπορούν να γίνουν σε ανοικτά γήπεδα.

Τώρα οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν δίκαια το ροζ φύλλο αγώνα. Ταυτόχρονα η ομάδα του κ. Παπαναστασίου έδειξε πολλά καλά στοιχεία και πως είναι ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, οι Συριανοί μπήκαν με αρκετή όρεξη στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με έξι πόντους (18-12). Στη συνέχεια ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και έφεραν την διαφορά στο +15 (44-29) και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο Άρης Σύρου δεν έριξε την απόδοσή του, καθώς στο πρώτο ματς το είχε πληρώσει ακριβά και στο δεύτερο μέρος έλεγξε τον ρυθμό και το υπέρ του αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι του κ. Βιδάλη προσπάθησαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όμως έπεσαν πάνω σε ένα καλά διαβασμένο Άρη. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, μιας και οι Συριανοί έλεγχαν τον ρυθμό και κρατούσαν την διαφορά πάνω από τους 15 πόντους. Το τελικό 79-61, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, εκτός της νίκης δίνει στον Άρη την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στο final four.

Ο πρόεδρος της ομάδα του Άρη Σύρου μετά το τέλος του αγώνα, με ανακοίνωσή του, ευχαρίστησε τόσο τον προπονητή του Περιστεριώνα Τήνου Αντώνη Βιδάλη, όσο και τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μπουζουλάκο.

«Το σωματείο μας ΕΑΟ ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ και ο πρόεδρος του Αντώνης βαρθαλίτης νιώθουν την ανάγκη μετά τον αγώνα μας στην Τήνο με τον ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ, να ευχαριστήσουν το σωματείο της Τήνου και τους ανθρώπους που το λειτουργούν άψογα για την άψογη φιλοξενία τους και την βοήθεια που μας πρόσφεραν στην μετακίνηση μας από το πλοίο στο ξενοδοχείο κι από εκεί στο γήπεδο. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε στην Σύρο να σας ανταποδώσουμε την φιλοξενία σας, περισσότερο όμως χαρήκαμε που μετά τον αγώνα βρεθήκαμε σε μαγαζί και φάγαμε και συζητήσαμε όμορφα πράγματα γύρω από τον μπάσκετ με τον coach της Τήνου και φίλο μας Αντώνη Βιδάλη και τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτης Μπουζαλάκο».

Διαιτητές: Οικονόμου, Καραμπατζακης.

Δεκάλεπτα: 18-12, 44-29, 65-40, 79-61

Άρης Συρου (Παπαναστασιου): Χρυσαφίδης, Κολσουζογλου 8(2), Λεμπέσης 20(3), Τζωρτζης 10(1), Δαουλαρης 21(5), Κορωναιος, Παπαναστασιου, Πέτρου, Στεργιου 20(2), Κουτσος, Τζουμανης, Κλαινι.

ΤΑΚ Περιστεριωνας (Βιδάλης): Χαλαρης 7, Χατζιρης, Νικολοπουλος, Σπεντζαρης 2, Καμπερι 14(3), Παντζι 11(1), Βλαστός, Κουτσουμπακος 16, Μαρκουιζος, Χαρικιοπουλος, Αλβέρτης 7, Σακελλαρόπουλος 4.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares