Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 11:21

Παραιτήθηκε από το ματς με τον Πανναξιακό ο Εργοτέλης

Την παραίτηση του από το προγραμματισμένο για σήμερα αγώνα με αντίπαλο τον Πανναξιακό ΑΟΚ στη Νάξο δήλωσε ο Εργοτέλης, που όπως προκύπτει από την απόφαση δεν άντεξε την οικονομική πίεση των μετακινήσεων.

Δυστυχώς, το ιστορικό σωματείο της Κρήτης υποβιβάζεται στο τοπικό πρωτάθλημα και από την άλλη πλευρά ο Πανναξιακός περιμένει στην επόμενη φάση των play out τον νικητή του Άρη Νίκαιας - Μελίσσια για να κάνει το βήμα παραμονής στη Γ΄Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΚ:  

Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε με επίσημο έγγραφο από την ΕΟΚ ότι ο Εργοτέλης παραιτήθηκε από τον προγραμματισμένο για σήμερα μεταξύ μας αγώνα για τα Play Out.

Δυστυχώς, η νησιωτικότητα λειτουργεί πολλαπλασιαστικά στα έξοδα μετακινήσεων των συλλόγων που εδρεύουν σε νησιά. Κατανοούμε απόλυτα την απόφαση της διοίκησης του Εργοτέλη και την δύσκολη θέση που περιήλθε ο σύλλογος και συμπάσχουμε μαζί τους.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο μείζον θέμα της νησιωτικότητας και της ανισότητας που υφίσταται σχετικά με τα έξοδα μετακινήσεων και όχι μόνο.

Ελπίζουμε, κάποια στιγμή επιτέλους οι αρμόδιοι να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και να δώσουν λύσεις.

Ευχόμαστε στο φιλικό και ιστορικό σωματείο του Εργοτέλη να βρει ξανά τον δρόμο του προς της Εθνικές κατηγορίες, εκεί που πραγματικά είναι η θέση του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα μας περνάει στην επόμενη φάση των play out, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Άρη Νίκαιας - Μελίσσια.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας! #ΟΛΟΤΟΝΗΣΙΜΑΖΙ #PANNAXIAKOSAOK

Γ.Σ. Εργοτέλης Basketball Γ.Σ. Εργοτέλης Basketball

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

 

Είμαι στην στενάχωρη θέση να ανακοινώσω ότι η ομάδα μας αποσύρθηκε από την διαδικασία των playouts της κατηγορίας και δεν θα ταξιδέψει στην Νάξο για το σημερινό παιχνίδι με τον Πανναξιακο. Το μικρό χρονικό περιθώριο των 2 ημερών από το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής όταν τα αποτελέσματα των αγώνων μας οδήγησαν αντιπάλους με την ναξιωτικη ομάδα αντί για κάποια αθηναϊκή όπως υπολόγιζαμε μας εμπόδισαν στην πράξη να οργανώσουμε με όρους λογικής και οικονομίας το συγκεκριμένο ταξίδι. Είναι λυπηρό η χρονιά να τελειώνει εκτός γηπέδου, ιδιαίτερα για τους αθλητές και τον προπονητή τους. Μια άσχημη αγωνιστική χρονιά δεν τελειώνει ούτε με το επιθυμητό τέλος. Σύντομα θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση και απολογισμός για την πορεία της ανδρικής ομάδας. Εγώ θα ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον κόουτς Βισκαδουρακη και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην ομάδα. Κάναμε λάθη αλλά από αυτά μαθαίνουμε. Το τμήμα μπάσκετ έχει γερές βάσεις και η ανδρική ομάδα θα αναδιοργανωθει, θα ανανεωθεί και θα συνεχίσει την πορεία της. Συνεχίζουμε και ευχαριστούμε όσους στέκονται δίπλα μας και μας στηρίζουν.
Βαγγέλης Γιαννουλάκης.

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares