Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 18:38

Παναγιώτης Καλαβρός: Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την “τρέλα” και δικαιωθήκαμε

«Πιστεύω ότι ο Πανναξιακός χρειάζεται μια ισχυρή διοίκηση με πολλά άτομα να τρέχουν για αυτόν και όχι ένα δύο άτομα…»… Τα λόγια τουμετά στους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ’ εθνική που διεξήχθησαν στο κλειστό του Μετς πέρυσι τον Ιούνιο φαίνεται πως εισακούστηκαν…

kalavros paramoni 3

Εκείνος έβγαλε την αθλητική φόρμα, σήκωσε τα μανίκια και μαζί με την νεοσύστατη διοίκηση με επικεφαλής τον Βασίλη Φλεριανό κατάφεραν να κάνουν το ακατόρθωτο… Το “τρελό”. Να αποδεχθούν την πρόταση της ΕΟΚ, να συμμετάσχει ο Πανναξιακός στην Γ’ εθνική και στο τέλος να δικαιωθούν και διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μέσω του “SportCyclades” ο Παναγιώτης Καλαβρός ανοίγει την καρδιά του και δηλώνει: «Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την τρέλα και ευτυχώς δικαιωθήκαμε!! Ήταν τρομερά δύσκολο αυτό που καταφέραμε! Μια νέα διοίκηση που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο τοπικό και ξαφνικά βρεθήκαμε στη Γ’ εθνική! Ήταν δύσκολη απόφαση, αλλά ήταν και αναγκαστική - μονόδρομος για την ιστορία του συλλόγου!». «Βέβαια όταν λέω ότι ξαφνικά βρεθήκαμε Γ’ εθνική δεν ήταν και εντελώς τυχαίο! Πρώτα είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, αυτή του Άρη Σύρου με τεράστιο μπάτζετ και με τρομερά ποιοτικούς παίχτες!! Γι’ αυτό αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα…».
kalavros paramoni 2

«…Και φτάσαμε λοιπόν σήμερα να μένουμε στην κατηγορία, μια κατηγορία που έξι ομάδες έπεφταν και έξι έμεναν! Να σου δώσω να καταλάβεις τον άθλο που έκανε η ομάδα στις πρώτες προπονήσεις που ήταν δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κατέβαινα μέχρι και εγώ στις προπονήσεις γιατί η ομάδα δεν είχε στηθεί και ήμασταν 6-7 άτομα!! Πήγαμε στο πρώτο παιχνίδι στην Ηλιούπολη και λέγαμε στα παιδιά θα έχουμε και ένα ψηλό μαζί μας (σ.σ. τον Νίκο Δημάκο), δεν τον είχαν δει καν (σ.σ. γελάει)! Πραγματικά απίστευτα δύσκολο εγχείρημα που όμως τα καταφέραμε όλοι μαζί και είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος που ήμουν μέλος της… τρέλας αυτής! Τα συγχαρητήρια βέβαια πρώτα από όλους αξίζουν οι πρωταγωνιστές… Οι παίχτες και οι προπονητές! Χωρίς να γίνει καν προετοιμασία, έδειξαν όλοι τους την αξία τους και δικαιώθηκε η προσπάθεια τους. Τεράστιοι μάγκες, παίχτες και καταπληκτική παρέα!!


Όπως επίσης ευχαριστώ πολύ τον Δημήτρη Δαμιανίδη και τον Κώστα Παπαβασιλείου για την πολύτιμη βοήθεια τους!! Ήμασταν τυχεροί που όλοι οι παίχτες που ήρθαν ήταν φανταστικά παιδιά και υπήρχε αυτό το φοβερό κλίμα στην ομάδα, ένα από τα συστατικά της επιτυχίας θεωρώ! Θέλω, όμως, να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, τον Βασίλη Φλεριανό που πραγματικά έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό καθώς και όλα τα μέλη της διοίκησης… Ήταν όλοι τους υπέροχοι!! Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δε θα γινόταν χωρίς την τεράστια βοήθεια από τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και από τους χορηγούς μας!!
».

kalavros paramoni 1

 Και κατέληξε: «Εκτός της επιτυχίας της παραμονής στη Γ’ εθνική όμως είμαι πολύ χαρούμενος για άλλον ένα λόγο, επέστρεψαν στην ομάδα τα φιλαράκια μου, ο Σπύρος Μάκαρης και π Παναγιώτης Πολίτης, δυστυχώς ο Παναγιώτης είχε την μεγάλη ατυχία να τραυματιστεί στο προτελευταίο παιχνίδι που ήταν και κομβικός για τη νίκη! Μαζί με αυτά τα δύο παιδιά και τον σημερινό αρχηγό μας, τον Νίκο Μυλωνά έχουμε ζήσει σχεδόν τα πάντα μπασκετικά!! Αυτά τα τρία 3 παιδιά έχουν γράψει ιστορία στο κυκλαδίτικο μπάσκετ και μόνο τυχαίο δεν είναι! Εύχομαι αυτή η επιτυχία να συνεχιστεί και ο Πανναξιακός να παραμείνει για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες… Όλο το νησί μαζί!!!».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares