Δευτέρα, 01 Μαΐου 2023 12:02

Νίκος Μυλωνάς: Μόνο περηφάνια για αυτή την ομάδα, τους προπονητές, τη διοίκηση και τον κόσμο της

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας τον Άρη Νίκαιας και παρέμεινε στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών… Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης πέτυχε κάτι που λίγοι θα μπορούσαν να το ονειρευτούν στην αρχή της φετινής σεζόν με τους “κυανοκίτρινους” του Τάσου Βάβουλα να καταφέρνουν το ακατόρθωτο… Το “τρελό”!!!

Κι όμως, το πέτυχαν… Ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορεία ο Νίκος Μυλωνάς. Ο ένας εκ τω “Fantastic_4” του ναξιώτικου μπάσκετ μίλησε στο “SportCyclades” αποθεώνοντας τους πάντες στον σύλλογο.

«Μια πολύ δύσκολη μπασκετική χρονιά έφτασε στο τέλος της με την ομάδα μας να πετυχαίνει τον στόχο της», δήλωσε πανευτυχής ο έμπειρος σέντερ και πρόσθεσε: «Νιώθω περήφανος για τους συμπαίχτες μου, για τους προπονητές μας, για τις ατέλειωτες ώρες δουλείας στο γήπεδο με οδηγό την αγάπη μας για το μπάσκετ! Περήφανος για τα παιδιά της διοίκησης που έκαναν τα πάντα για να μην μας λείψει τίποτα! Περήφανος για τον κόσμο μας και τους χορηγούς μας για την στήριξή τους όλη την χρονιά εντός κι εκτός Νάξου. Το ταξίδι συνεχίζεται… Εύχομαι να είναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος επιτυχίες και γνώση. Πανάξα ολέ-ολέ όλο το νησί μαζί!!!».

milonas paramoni 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares