Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 23:20

Αλεξέι Σίμοβιτς: Νιώθω τυχερός που είμαι μέλος αυτής της ομάδας

Με την ψυχή τους πανηγυρίζουν στη Νάξο, την παραμονή του Πανναξιακού ΑΟΚ στην Γ’ εθνική έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη Νίκαιας.

 

simovic paramoni 1Μέρος στους πανηγυρισμούς δεν μπορούσε να μην πάρει και το “βαρύ πυροβολικό” της ομάδας του νησιού της Αριάδνης. Ο Αλεξέι Σίμοβιτς έκοψε πρώτος το νήμα της κούρσας στην “μάχη” για την ανάδειξη του top scorer στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής της σεζόν 2022-2023.

Ο άσος του Πανναξιακού ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με το… κοντέρ του να γράφει συνολικά 565 πόντους, η οποία αποτελεί και την τρίτη καλύτερη επιθετική συγκομιδή των τελευταίων ετών, πίσω από τις επιδόσεις των Γιώργου Κρασαδάκη (2017-2018, 638π.) και Χριστόδουλου Καράβολα (2018-2019, 582π.).

simovic paramoni 2

Λίγες ημέρες μετά το “διπλό” παραμονής στη συνοικία του Πειραιά, ο Σίμοβιτς μίλησε στο “SportCyclades” για την επιτυχία της ομάδας του.

«Νιώθουμε ικανοποιημένοι με αυτή την επιτυχία γιατί αυτό το πρωτάθλημα είναι πρωτάθλημα όπου μία ομάδα πάει να ανέβει κατηγορία και έξι ομάδες πέφτουν. Επίσης η έναρξη της σεζόν ήταν απροσδόκητη για τον Πανναξιακό, σε μόλις 1-2 εβδομάδες, η διοίκηση έφτιαξε ποιοτική ομάδα και οργάνωσε τα πάντα για να είναι στο καλύτερο επίπεδο», τόνισε ο Σίμοβιτς.

simovic paramoni 3

Ποιο θεωρεί πως ήταν το “κλειδί” της επιτυχίας; «Σίγουρα η ατμόσφαιρά που υπήρχε στην ομάδα. Όταν έχεις θετικούς και καθαρούς στόχους όλα είναι πιο εύκολα. Ξεκινώντας από τους ανθρώπους στη διοίκηση όπου όλοι έδωσαν περισσότερα από τα μέγιστα και άφησαν “καρδιά” για τον σύλλογο, μέχρι τους παίκτες που έμειναν ήρεμοι και έκαναν καλή προπόνηση, η επιτυχία ήταν αναμενόμενη».

simovic paramoni 5

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και για την προσωπική του επιτυχία όπου χρίστηκε πρώτος σκόρερ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής: «Αισθάνομαι, προσωπικά μεγάλη ικανοποίηση, ειδικά όταν στην κατηγορία έχει έξι ομίλους και από δώδεκα ομάδες στον κάθε όμιλο. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, ήμουν τυχερός που ήμουν μέρος αυτής της ομάδας και μέρος αυτών των καταπληκτικών παικτών και της διοίκησης που μου έδωσαν την ευκαιρία και με ώθησαν να τα καταφέρω. Φυσικά, δεν θα ήταν δυνατό χωρίς αυτούς, και χωρίς αυτή την ατμόσφαιρα μεταξύ όλων μας, γι' αυτό το μεγαλύτερο "ευχαριστώ" πρέπει να το πω στους συμπαίκτες και τη διοίκηση , γιατί αυτοί είναι ο λόγος της επιτυχίας».

simovic paramoni 6

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares